Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

Βραβεύεται ο προπονητής Γ. Μποτσκαριώβ και η πρωταθλήτρια του "Κενταύρου" Ν.Καλλικράτειας, Ελίνα Τζένγκο

H Eλληνική Ολυμπιακή Επιτροπή διοργανώνει την Τρίτη 9 Ιανουαρίου την ετήσια εκδήλωση βράβευσης των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών, που διακρίθηκαν το 2017 στους κορυφαίους διεθνείς αγώνες, παρουσία της Αυτού Εξοχότητας του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκοπίου Παυλοπούλου.

 

Στην εκδήλωση θα τιμηθούν με βράβευση ο Ομοσπονδιακός  Προπονητής του ΑΣ Κένταυρος της Νέας Καλλικράτειας, Μποτσκαριώβ Γεώργιος μαζί με την αθλήτριά του Ελίνας Τζένγκο που διακρίθηκαν για τη μεγάλη επιτυχία και κατέκτησαν το Χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο στον ακοντισμό στους Ολυμπιακόυς Αγώνες Νέων  Buenos Aires 2018. Επίσης με την επίδοση αυτή έχουν πετύχει την κατάρριψη του Ολυμπιακού ρεκόρ.

Η Τελετή των Βραβεύσεων θα γίνει στο Αμφιθέατρο της ΕΟΕ (Δημητρίου Βικέλλα 52) και θα αρχίσει στις 18.45. Στην εκδήλωση θα τιμηθούν και οι συντελεστές των Τελετών της Ολυμπιακής Φλόγας, μαζί με τους χορηγούς που στηρίζουν το έργο της ΕΟΕ.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα