Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

Αντιπροσωπία της Νίκης Πολυγύρου στον ευρωβουλευτή Θεόδωρο Ζαγοράκη

Τον Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Θεόδωρο Ζαγοράκη, επισκέφθηκε αντιπροσωπία του Συλλόγου της Νίκης Πολυγύρου αποτελούμενη από τον Πρόεδρο, Ιωάννη Τζηρίτη, τον Γενικό Γραμματέα, Παντελή Κεχαγιόγλου και τον Τεχνικό Διευθυντή, Αναστάσιο Καραφουλίδη.

 

Στη φιλική συνάντηση συζητήθηκε πλήθος ζητημάτων, που απασχολούν την τοπική κοινωνία, τον αθλητισμό και φυσικά το ιστορικό σωματείο της Χαλκιδικής. Ο πάντα χαμογελαστός Θόδωρος Ζαγοράκης έδειξε να κατανοεί απόλυτα και να συμμερίζεται τα ζητήματα αυτά και έδειξε την ευαισθησία του πάνω σε θέματα των τοπικών κοινωνιών και τη θέλησή του να βοηθήσει, με όποιον τρόπο είναι εφικτό, στην καλυτέρευση της ποιότητας ζωής των αθλητών, των παιδιών μας και γενικότερα όλων των πολιτών.

Η αντιπροσωπεία της Νίκης σχολίασε: "Ευχαριστούμε θερμά για την πρόσκληση και την συνάντησή μας τον ίδιο τον κ.Ζαγοράκη και προσωπικά τον γραμματέα του, κ.Ηλία Ιορδανίδη που κατέστησε εφικτή αυτή την όμορφη συζήτηση. Το ραντεβού ανανεώθηκε για τις 5 Ιανουαρίου, το Σάββατο, όπου ο κ.Ζαγοράκης θα τιμηθεί από τον Σύλλογο στον Μεγάλο Ετήσιο Χορό, στις Έξι Βρύσες, για την προσφορά του στον αθλητισμό της χώρας! Θα είμαστε όλοι εκεί να του δείξουμε την αγάπη της πρωτεύουσας της Χαλκιδικής μας προς το πρόσωπό του και τις αξίες που πρεσβεύει!"


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα