Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

Αθλητική εκδήλωση για παιδιά την 1η Οκτωβρίου στο Πόρτο Καρράς!

Μεγάλη πολυδιάστατη αθλητική εκδήλωση πραγματοποιείται τη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου 2018 στο Πόρτο Καρράς αφιερωμένη στα παιδιά, με τη συμμετοχή διακεκριμένων Ελλήνων πρωταθλητών όπως η ασημένια στους πανευρωπαϊκούς 2018 στο Άλμα Επί Κοντώ Νικόλ Κυριακοπούλου, η πρώην πρωταθλήτρια στο ύψος Νίκη Μπακογιάννη, ο μαραθωνοδρόμος Βασίλης Ζαμπέλης, οι ποδοσφαιριστές της εθνικής του Euro 2004 Άγγελος Μπασινάς και Παντελής Καφές, κ.ά.

 

Το ιστορικό ξενοδοχειακό συγκρότημα της Χαλκιδικής διοργανώνει την “Ημέρα Αθλητικών Δραστηριοτήτων ΖΩΗ στο Porto Carras” ως μια κοινωνική προσφορά στα παιδιά και τον αθλητισμό αφιερώνοντάς την παράλληλα στη μνήμη της προσφάτως αποβιώσασας Ζωής Στέγγου, αντιπροέδρου του ομίλου επιχειρήσεων στον οποίο ανήκει το Πόρτο Καρράς, συζύγου του προέδρου του ομίλου κυρίου Κωνσταντίνου Στέγγου.

 

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να φέρει σε επαφή τα παιδιά με αθλητές και πρωταθλητές διαφόρων αθλημάτων προκειμένου να εμπνευσθούν και να βάλουν την άθληση στη ζωή τους.

 

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου 2018 θα υπάρχουν εγκατεστημένοι στους υπαίθριους χώρους του Πόρτο Καρράς «σταθμοί αθλημάτων» όπου οι επικεφαλής διακεκριμένοι αθλητές θα καλούν τα παιδιά να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και τα ταλέντα τους και γενικά να ζήσουν μια πρωτόγνωρη αθλητική εμπειρία που θα βοηθήσει να εμπεδώσουν και τις υψηλές αξίες που πηγάζουν από τον αθλητισμό.

 

Σταθμοί αθλημάτων για στίβο, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, άλμα επί κοντώ, άλμα εις ύψος, ποδηλασία, χάντμπολ, πυγμαχία, ιππασία, γκολφ και αγωνίσματα του kids athletics σετ, θα δέχονται τους μαθητές ενώ θα διοργανωθούν και δρόμοι ταχύτητας 80 μ. και 600 μ.  με συμμετοχή των παιδιών και απονομή βραβείων.

 

Το Πόρτο Καρράς έχει αποστείλει πρόσκληση σε όλα τα δημοτικά σχολεία της ευρύτερης περιοχής της Χαλκιδικής αλλά και της Θεσσαλονίκης, καθώς η εκδήλωση απευθύνεται σε μαθητές της Ε & ΣΤ΄ Δημοτικού και η πρωτοβουλία έχει γίνει ήδη δεκτή με ιδιαίτερο ενθουσιασμό και δηλώσεις συμμετοχής από πάρα πολλά σχολεία.

 

Η εκδήλωση είναι ένα πρωτότυπο πολυδιάστατο αθλητικό γεγονός που όμοιό του από πλευράς συνόλου αθλημάτων και τόσο μεγάλης κλίμακας δεν έχει διοργανωθεί ποτέ πριν από ιδιωτικό φορέα, τελεί υπό την αιγίδα της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, η συμμετοχή για τους μαθητές και τα σχολεία είναι εντελώς δωρεάν ενώ θα διανεμηθούν και δώρα στους συμμετέχοντες.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα