Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

Εγκαινιάστηκε το νέο γήπεδο της Ουρανούπολης -ΦΩΤΟ-

Επέστρεψε στο… σπίτι του ο Α.Σ. Ουρανούπολης, καθώς σήμερα έγιναν τα εγκαίνια του νέου γηπέδου της δημοτικής κοινότητας Ουρανούπολης, για το οποίο έβαλαν προσωπική δουλειά και έδωσαν αγώνα οι ίδιοι οι παίχτες και η διοίκηση του Αθλητικού Συλλόγου.

Μετά από 12 χρόνια ο Α.Σ. Ουρανούπολης επέστρεψε στο γήπεδο του και σ΄αυτήν τη  σημαντική στιγμή για το χωριό και  τους νέους ήταν όλοι εκεί. 

Σήμερα το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε μια μικρή εκδήλωση και αγιασμός του νέου γηπέδου. Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψε ο πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου, Αντώνης Δημητράκος  και η πρόεδρος του Αριστοτελείου Πνευματικού Κέντρου και δημοτική σύμβουλος, Ελένη Παναγιωτοπούλου.

 

Στη συνέχεια διεξήχθη ο πρώτος αγώνας ποδοσφαίρου της ομάδας της Ουρανούπολης στο γήπεδό της, απέναντι στην ομάδα της Νίκης Αμμουλιανης. Η Ουρανούπολη έχοντας και την θερμή υποστήριξη των φιλάθλων κέρδισε το παιχνίδι με 2-1.

 

Να σημειωθεί ότι το έργο της ανακατασκευής του γηπέδου της Ουρανούπολης χρηματοδοτήθηκε εν μέρει από το δήμο Αριστοτέλη, ενώ για την ολοκλήρωσή του συνέβαλε όλο το χωριό και οι επαγγελματίες της Ουρανούπολης, ακόμα και οι παίχτες της ομάδας με προσωπική εργασία. Σημαντική ήταν και η συμβολή του δημοτικού συμβούλου Νίκου Λαγέρη, από την Ουρανούπολη που με συνεχείς παρεμβάσεις πίεζε τη δημοτική αρχή για την χρηματοδότηση του έργου. 

 

του Θοδωρή Δούκα
Φωτογραφίες της Μαρίας Ρήγα
halkidikinews.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα