Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

Προποντίς Ν.Μαρμαρά: Ο διαιτητής αλλοίωσε το αποτέλεσμα του αγώνα!

Έντονη ήταν η αντίδραση της Προποντίδας Ν. Μαρμαρά απέναντι στη διαιτησία του Ισαάκ Τσακαλίδη, μετά το αποτέλεσμα του αγώνα της Κυριακής με την Όλυνθο που έληξε με 1-3. Η ομάδα του Ν.Μαρμαρά χρησιμοποιεί σκληρές εκφράσεις στην ανακοίνωσή της και ζητά από την Ένωση την εξαίρεση του Ισάακ Τσακαλιδη μέχρι το πέρας της διαιτητικής του καριέρας από τους αγώνες του ΑΕΟ Προποντίς Ν.Μαρμαρά!

Να σημειωθεί πάντως, ότι η διαμαρτυρίες ομάδων κατά του συγκεκριμένου διαιτητή ξεκίνησαν από την αρχή της φετινής ποδοσφαιρικής χρονιάς και συνεχώς πληθαίνουν... Παράγοντες του ποδοσφαίρου στη Χαλκιδική μιλώντας στο halkidikinews.gr αναρωτιούνται αν μετά από τόσες διαμαρτυρίες, η ΕΠΣΧ θα πάρει επίσημα θέση.

 

Η ανακοίνωση 

"Τα λόγια είναι περιττά διότι την εικόνα δεν μπορεί να την αμφισβητήσει κανείς. 

Ο διαιτητής του σημερινού αγώνα κ. Τσακάλιδης Ισάακ αλλοίωσε το αποτέλεσμα του αγώνα. Δεν καταλόγισε ξεκάθαρο πέναλτι (χέρι εντος περιοχής) υπέρ του Ν. Μάρμαρα και με προκλητική συμπεριφορά καρδιναλίων τιμώρησε παίκτη της γηπεδούχου ομάδας του Μαρμαρά με κόκκινη κάρτα.

Ας μας απαντήσει κάποιος, γιατί ο κ.Τσακαλιδης καταλόγισε 3 πέναλτι με τόση ευκολία υπέρ της Ολύνθου στον αγώνα με τον Αστήρ Αγ. Νικολάου και σήμερα αρνήθηκε το αυτονόητο. Άλλωστε, τον επιβραβεύετε για την αλαζονική αυτή συμπεριφορά του με τους διαρκείς ορισμούς του.

Κύριε Τσακαλίδη είστε ανήθικος και ανίδεος.

Εσείς κύριοι στη διοίκηση της ένωσης Χαλκιδικής που επιτρέπετε τέτοιους ανθρώπους να σας εκπροσωπούν στα γήπεδα μας, είστε υπεύθυνοι για την ποιότητα του προϊόντος που πρεσβεύετε. Θα μπορούσαμε κύριοι της ένωσης να ζητήσουμε στο παρελθόν την εξαίρεση αυτού του κυρίου γιατί για αρκετά χρόνια ο πρόεδρος της ομάδας μας βρισκόταν σε δικαστική διαμάχη με τον εν λόγω κύριο.

Δεν το κάναμε όμως, όπως το κάνουν όλες οι ομάδες, γιατί θέλαμε πραγματικά να στηρίξουμε τον αγώνα σας. Αλλα τελικά ήμασταν τα θύματα. Οι εύκολοι πελάτες σας...

Μπουχτίσαμε να εξυπηρετείτε τα συμφέροντα των δορυφόρων σας. Είστε μοναδικοί υπεύθυνοι για ότι ακολουθήσει. Σας το επισημάναμε με παρόμοια ανακοίνωση και στο παρελθόν αλλά προφανώς δεν ιδρώσατε. Αφού δεν θέλετε δίκαιους αγώνες θα τους έχετε.

Αιτούμαστε δημοσίως την εξαίρεση του κ. Ισάακ Τσακαλιδη μέχρι το πέρας της διαιτητικής του καριέρας από τους αγώνες του ΑΕΟ ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ Ν. ΜΑΡΜΑΡΑ".


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα