Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

Στον Πολύγυρο τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Άρσης Βαρών

Για δεύτερη χρονιά ο Πολύγυρος φιλοξενεί την μεγαλύτερη διοργάνωση στο άθλημα της Άρσης Βαρών.

Στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Πολυγύρου στις 8, 9, και 10 Δεκεμβρίου θα διεξαχθούν τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Άρσης Βαρών Ανδρών - Γυναικών - Νέων Ανδρών - Νέων Γυναικών – Εφήβων – Νεανίδων – Παίδων – Κορασίδων με τη συμμετοχή των σπουδαιότερων αθλητών της χώρας που για μια ακόμα φορά θα κληθούν να αναδείξουν την ομορφιά του αθλήματος, που μας χάρισε ανεπανάληπτες στιγμές και μετάλλια σε ολυμπιακό και διεθνές επίπεδο.

 

Μια μέρα πριν την έναρξη των αγώνων, την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017, μαθητές σχολείων του Πολυγύρου θα πάρουν μέρος στη δράση «Ευ αγωνίζεσθαι και ορθοσωμική», που θα παρουσιάσουν καταξιωμένοι προπονητές της Άρσης Βαρών στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου.

Στο Δημοτικό Θέατρο το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στις 20:30 θα πραγματοποιηθεί η Τελετή των Αγώνων με τη συμμετοχή του πολυολυμπιονίκη μας, Πύρρου Δήμα, αθλητών με μεγάλες διακρίσεις και πλήθος κόσμου, που αναμένεται να κατακλύσει το χώρο, για να χειροκροτήσει και να επιβραβεύσει την προσπάθεια όλων των αθλητών.

Η είσοδος στους αγώνες όλων των κατηγοριών (επισυνάπτεται το πρόγραμμα) στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Πολυγύρου το τριήμερο 8, 9, 10 Δεκεμβρίου είναι ελεύθερη.

Ο Δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος, τόνισε:

«Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για τον Πολύγυρο που φέτος, για δεύτερη χρονιά, φιλοξενεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών με τη συμμετοχή κορυφαίων αθλητών και αθλητριών από όλη την Ελλάδα.

Η μεγάλη και ζεστή αγκαλιά των πολιτών του Δήμου μας το 2016 στους συμμετέχοντες της διοργάνωσης δεν έμεινε απαρατήρητη από την Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών, που επέλεξε ως τόπο διεξαγωγής των σημαντικών αυτών αγώνων και αυτή τη χρονιά τον τόπο μας.

Ο Δήμος μας, δίνοντας βαρύτητα στον αθλητισμό και με όραμα να γίνει τρόπος ζωής και διέξοδος από την καθημερινότητα, πραγματοποιεί συνεχώς βήματα προόδου, με παρεμβάσεις σε επίπεδο υποδομών, με διεκδίκηση χρηματοδοτήσεων για κατασκευές και επισκευές γυμναστηρίων με προγράμματα μαζικού αθλητισμού για μικρούς και μεγάλους με στήριξη στους αθλητικούς συλλόγους και τα σωματεία, που προσφέρουν πολύτιμες διεξόδους δημιουργικής συμμετοχής στη νεολαία.

Εκδηλώσεις σαν κι αυτή αναδεικνύουν νικητή τον αθλητισμό και το ευ αγωνίζεσθαι. Παράλληλα όμως, ενισχύουν σημαντικά την τοπική κοινωνία µε πολύπλευρα οφέλη και για τον κοινωνικό, οικονομικό και τουριστικό τομέα.

Από την πλευρά μας θα συμβάλλουμε και πάλι με όλες μας τις δυνάμεις, ώστε η τέλεση των αγώνων, η διαμονή των αθλητών, προπονητών, συνοδών και θεατών αλλά και η προβολή του αθλήματος να γίνει αναπόσπαστο μέρος των κατοίκων της τοπικής μας κοινωνίας. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, ώστε να ανταποκριθούμε πλήρως στις ανάγκες της μεγάλης αυτής διοργάνωσης.

 

Εύχομαι οι επισκέπτες – θεατές να γεμίσουν τις κερκίδες του Δημοτικού Κλειστού Γυμναστηρίου Πολυγύρου, αλλά και του Δημοτικού Θεάτρου το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017, στην επίσημη τελετή των αγώνων, στηρίζοντας την προσπάθεια των αθλητών με το χειροκρότημά τους. Εύχομαι τέλος στους αθλητές καλή επιτυχία και ανεξαρτήτως αποτελέσματος να συνεχίσουν την πορεία τους στο άθλημα που αγαπούν, στο άθλημα που τόσο μεγάλες στιγμές μας χάρισε».


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα