Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

Τα Αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου (14/10)

- Μεγάλη νίκη για την ομάδα του Διονυσίου που κέρδισε τον Α.Ο.Σημάντρων με 0-1, σε ένα παιχνίδι ντέρμπι στο Νότιο Όμιλο της Β΄Κατηγορίας. Στο 17' το γκολ προέκυψε από αυτογκόλ από τον αμυντικό των Σημάντρων, Αναστασιάδη, που ήθελε να γυρίσει πίσω την μπάλα στον τερματοφύλακα με κεφαλιά, αλλά με λάθος συνεννόηση, την έστειλε στα δίχτυα...

 

- Ο Ανθεμούς Γαλάτιστας υποδέχτηκε στο γήπεδο του τη Θύελλα Κρήνης, ωστόσο δεν ήταν σε καλή μέρα. Η Κρήνη από το πρώτο κιόλας ημίχρονο προηγήθηκε με 0 -1 με πέναλτι. Στο δεύτερο ημίχρονο η Κρήνη έπαιξε ένα καλό παιχνίδι και ο αγώνας τελείωσε με σκορ 1-4.

- Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση της Ελπίδας Βραστάμων με τη Θύελλα Μεταγγιτσίου με σκορ 3-3. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-2 (10' και 36'). Ο Μπουμπούρης της Ελπίδας στο 45' μείωσε με χτύπημα φάουλ. Στο 61' έγινε το 1-3. Η Ελπίς αντέδρασε άμεσα με τον Κώστα Γκρίλη και μείωσε σε 2-3 στο 62', ενώ ο Νέστωρ ισοφάρισε σε 3-3 με πέναλτι στο 69'... 

 

- Άλλη μία νίκη για την ομάδα της Ουρανούπολης απέναντι στη Νέμεσις Συκιάς με τελικό σκορ 4-0. Η Ουρανούπολη παραμένει στην κορυφή του Βόρειου Ομίλου της Β' κατηγορίας με 12 βαθμούς. Σκόρερς: Β.Γκίρλος (1-0 σκορ ημιχρόνου), Α.Γιωργάκας, Α.Συρόπουλος, Β.Μπούλης.

 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα