Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

1ο Αγώνας Πολυγύρoς Χαλκιδική RUN 2017

Το Γραφείο Φυσικής Αγωγής Ν. Χαλκιδικής, η Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων Νομού Χαλκιδικής, ο Σύλλογος Νεολαίας Πολυγύρου, o ΑΟ Πολυγύρου και το ΕΠΑΛ Πολυγύρου, σε συνεργασία με τοπικoύς φορείς του Δήμου Πολύγυρου, διοργανώνουν τον 1ο Αγώνα Πολυγύρoς Χαλκιδική RUN 2017, με σκοπό την προώθηση και διάδοση του αθλητικού πνεύματοςκαι την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς του τόπου.

 

Περιλαμβάνει 2 Αγώνες:  

  •  1. Aγώνας Βουνού - Πόλης RUN 15 km.
  •  2. Λαικό Δρόμο Υγείας 5,2 km. Τρέξιμο ή Δυναμικό Περπάτημα.

 

 

Οι Αγώνες θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 27-8-2017

Η Eκκίνηση και ο Tερματισμός και για τους 2 Αγώνες, θα γίνει στο Δημαρχείο του Δήμου Πολυγύρου. 

Η εκκίνηση για τα 5,2 km θα δοθεί στις 9.00 το πρωί και η εκκίνηση για τα 15 km θα δοθεί 15 λεπτά αργότερα, δηλαδή στις 9.15. 

 

 

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΓΩΝΑ 15 ΚΜ

   Ο Αγώνας των 15 km έχει συνολική θετική υψομετρική διαφορά 444 m και περιλαμβάνει 9,6 km χωμάτινο ομαλό δασικό δρόμο στο Βουνό Τσουκαλάς του Πολυγύρου, χωρίς τεχνικές δυσκολίες και 5,4 km άσφαλτο εντός και εκτός πόλης και απευθύνεται σε δρομείς μέσης και ανώτερης εμπειρίας. Η διαδρομή είναι πανέμορφη, συνδυάζει πόλη και βουνό και έχει θέα προς όλη τη Χαλκιδική, Κασσάνδρα, Σιθωνία, Άγιο Όρος, Χολομώντα και Όλυμπο.

Δικαίωμα συμμετοχής στον Αγώνα 15 km έχουν όλοι οι αθλούμενοι άνω των 18 ετών και τρέχουν με δική τους ευθύνη, αποδέχονται και συμφωνούν με τους όρους διεξαγωγής του Αγώνα.

 

   Για τον αγώνα των 15 km θα υπάρχουν 3 σταθμοί τροφοδοσίας. Ο πρώτος σταθμός θα είναι στο 5,3 km στην τοποθεσία εκκλησάκι Αγ. Ηλίας, ο δεύτερος σταθμός θα είναι στο 9 km κοντά στην θέση εκκλησάκι Σταυρός και ο τρίτος σταθμός τροφοδοσίας θα βρίσκεται στο 13 km, στην ανατολική είσοδο του Πολυγύρου κοντά διασταύρωση Πολυγύρου προς Γερακινή.Σε όλους τους σταθμούς θα υπάρχουν νερά και ισοτονικά. Στον τερματισμό θα υπάρχουν νερά, χυμοί, μπανάνες και τοπικά εδέσματα. 

 

   Για τον αγώνα των 15 km υπάρχει χρονικό όριο τερματισμού 2 ώρες και 30 λεπτά. Μετά τη λήξη του χρονικού ορίου, δηλαδή μετά τις 11.45 οι συμμετέχοντες των 15 Km δεν θα έχουν κάλυψη συμμετοχής και θα πρέπει να συνεχίζουν από την άκρη του δρόμου με δική τους ευθύνη. 

   Το κόστος συμμετοχής στον Αγώνα των 15 km είναι 10 ευρώ και καταβάλλεται με την υποβολή της Αίτησης Συμμετοχής.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΛΑΙΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΥΓΕΙΑΣ - ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΒΑΔΙΣΜΑΤΟΣ 5,2 ΚΜ

   Ο Λαικός Δρόμος Υγείας των 5,2 km απευθύνεται σε αρχάριους, ή έμπειρους δρομείς 5 χιλιομέτρων, μαθητές, πεζοπόρους, μέλη συλλόγων (οχι απαραίτητα αθλητικών) και γενικά σε οποιονδήποτε επιθυμεί να συμμετάσχει σε ενα δρομικό γεγονός τρέχοντας ή και περπατώντας δυναμικά.  Περιλαμβάνει 4 km άσφαλτο μέσα στην πόλη και 1 km χωμάτινο δρόμο στη φύση. 

   Δικαίωμα συμμετοχής στο Λαικό Δρόμο Υγείας των 5,2 km έχουν όλοι, ακόμα και ανήλικοι 12-18 ετών, εφόσον δηλωθούν με ευθύνη του κηδεμόνα τους, ο οποίος θα υπογράψει υπεύθυνη δήλωση συγκατάθεσης, την ημέρα των Αγώνων. 

   Όλοι οι συμμετέχοντες στα 5,2 ΚΜ συμπεριελαμβανομένων και των κηδεμόνων των ανηλίκων, θα πρέπει να αποδέχονται και να συμφωνούν με τους όρους διεξαγωγής του Αγώνα.

 

   Για τον αγώνα των 5,2 km θα υπάρχει σταθμός τροφοδοσίας στο εκκλησάκι της Παναγίας με νερά.  

Το χρονικό όριο τερματισμού είναι 1 ώρα. Μετά την 1 ώρα, δηλαδή μετά τις 10.00,  οι συμμετέχοντες των 5 Km δεν θα έχουν κάλυψη συμμετοχής και θα πρέπει να συνεχίζουν προς τον τερματισμό από το πεζοδρόμιο, διότι από την ίδια τελική ευθεία (στην οδό Πολυτεχνείου) θα τρέχουν προς τον τερματισμό οι συμμετέχοντες των 15 km.   Στον τερματισμό θα υπάρχουν νερά, χυμοί, μπανάνες και τοπικά εδέσματα.

   Για τον Λαικό Δρόμο Υγείας των 5,2 km το κόστος συμμετοχής είναι 5 ευρώ και καταβάλλεται με την υποβολή της Αίτησης Συμμετοχής.  Για τους μαθητές 12-18 ετών η συμμετοχή στα 5,2 Km είναι δωρεάν. 

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ στο polygyrosrun.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα