Κυριακή, 08 Σεπτεμβρίου 2024

Α Αθλητικά

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η είσοδος της Ελλάδας στην τελετή έναρξης -VIDEO-

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 ξεκίνησαν κι επίσημα σήμερα 26 Ιουλίου, με τη διεξαγωγή της φαντασμαγορικής τελετής έναρξης στο Παρίσι.

Η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού σχεδιάστηκε με τεράστια μυστικότητα, με τους διοργανωτές να ετοιμάζουν μία μεγάλη γιορτή που όμοια της δεν θα έχει υπάρξει ποτέ ξανά στο παρελθόν.

Η παράσταση ξεκίνησε στις 20:30 (ώρα Ελλάδας) και έχει διάρκεια 3:45 ωρών. Πραγματοποιείται στον Σηκουάνα και είναι η πρώτη Τελετή Έναρξης στην ιστορία των Αγώνων που έγινε έξω από ένα στάδιο.

Οι δύο σημαιοφόροι της Ελλάδας, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο οδήγησαν την Ολυμπιακή αποστολή της χώρας μας στον Σηκουάνα, ανοίγοντας την Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

Σύσσωμη η Ολυμπιακή αποστολή της χώρας μας βρέθηκε στο σκάφος που διέσχισε τον ιστορικό ποταμό.


Σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ βρίσκονται πάνω από 100 ηγέτες από όλο τον κόσμο στην φαντασμαγορική εκδήλωση της γαλλικής πρωτεύουσας. Στο Παρίσι βρίσκεται και ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στο Παρίσι τα μέτρα ασφάλειας είναι δρακόντεια με 75.000 στρατιώτες και αστυνομικούς να περιπολούν στους δρόμους. Στη γέφυρα Όστερλιτς, που θα γίνει και η έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων, οι αστυνομικοί και ο στρατός είναι παντού.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα