Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024

Α Αθλητικά

Η Αμμουλιανή πρωταθλήτρια στην Α’ Κατηγορία Χαλκιδικής!

Πραγματικός άθλος ήταν αυτό που κατάφερε φέτος η ομάδα της Αμμουλιανής, κατακτώντας το πρωτάθλημα στην Α’ Κατηγορία Χαλκιδικής και κερδίζοντας έτσι πανηγυρικά την άνοδο στην Α1, για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Οι ανεπανάληπτες στιγμές που έζησαν την Κυριακή το απόγευμα όλοι στο νησί ήρθαν μέσα από την επίσημη «στέψη» των πρωταθλητών. Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση, οι θριαμβευτές συγκεντρώθηκαν αρχικά στην κεντρική πλατεία. Όλο το χωριό έδωσε ουσιαστικά το «παρών», θέλοντας να αποθεώσει τους πρωταθλητές.


Παραβρέθηκαν ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Χαλκιδικής, Νίκος Παπαοικονόμου, ο δήμαρχος Αριστοτέλη, Στέλιος Βαλιάνος, αλλά και οι βουλευτές Χαλκιδικής, Απόστολος Πάνας και Γιάννης Γιώργος.

Ακολούθησε ξέφρενο γλέντι και όλοι έγιναν ένα κουβάρι, καθώς ολοκληρώθηκε μια τρομερή πορεία με τον καλύτερο τρόπο. Στα αξιοσημείωτα πως εκτός από την ανδρική ομάδα, τιμήθηκε και η Κ12 που δημιουργήθηκε για πρώτη φορά και τερμάτισε 4η στον όμιλό της.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα