Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Α Αθλητικά

Χρυσός ο Μουζενίδης με 19.48μ στο Πανελλήνιο Στίβου!

Στο πρώτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Οδυσσέας Μουζενίδης του ΑΣ Κένταυρου Ν. Καλλικράτειας, με βολή στα 19.48μ στο 38ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου που διεξάγεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ο σφαιροβόλος στην τρίτη του προσπάθεια έκανε 19.48μ ενώ είχε βολές και στα 18.24μ, 18.76μ, 19.09μ, 19.30μ και 19.17μ. Ο ίδιος μετά το τέλος του αγώνα υποστήριξε στο metrosport.gr: «Ο αγώνας δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελα. Στην αρχή έριχνα βολές και έμοιαζε σα να κάνω ακόμη δοκιμαστικά. Ξύπνησα στο 19.48μ και μετά έψαξα μια υπέρβαση αλλά δεν ήρθε.

Έκανα κάποια τεχνικά λαθάκια αλλά θα προσπάθησω να τα διορθώσω. Δεν ήμουν τόσο άνετος. Το ήθελα τόσο πολύ και δεν μου βγήκε. Το λάθος είναι ότι όταν θέλεις κάτι, σφίγγεσαι για να το πετύχεις και δεν το χαίρεσαι. Πλέον, θα ετοιμαστώ για τον ανοιχτό και το πρωτάθλημα ρίψεων που θα γίνει στην Πορτογαλία» ενώ συνέχισε με μια ιδιαίτερη αφιέρωση: «Θέλω να αφιερώσω τη νίκη σε άτομα που παλεύουν ή έχουν παλέψει με τον καρκίνο γιατί είναι πραγματικοί ήρωες».

Δεύτερος ήταν ο Κώστας Γεννίκης με 17.02 και τρίτος ο Δημήτρης Αντωνάτος με 16.45.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα