Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

Πυροσφαίρεια: 300 ένστολοι βρίσκονται στην Κασσάνδρα για το μεγάλο τουρνουά! -ΦΩΤΟ-

Ξεκίνησαν την Παρασκευή τα 5α Πυροσφαίρεια στην Κασσάνδρα. Πρόκειται για το Διεθνές Τουρνουά ποδοσφαίρου Ενστόλων, στο οποίο φέτος συμμετέχουν 16 ομάδες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. 

 

Το επόμενο τριήμερο στα γήπεδα Κασσανδρείας, Φούρκας, Καλάνδρας, Πολυχρόνου και Ν. Φώκαιας θα αγωνιστούν 300 ένστολοι σε ένα τουρνουά που έγινε πλέον θεσμός. Πυροσβέστες από την Κασσάνδρα, το Βελιγράδι, την Κύπρο, την Αθηνα, τη Λάρισα, τη Ρόδος , το Βόλο, την Καρδίτσα, τη Θεσσαλονίκη, την Κατερίνη , την Δράμα, την Αλεξανδρούπολη, τα Ιωάννινα, η Αστυνομία Πλατείας Δημοκρατίας, η μεικτή Θεσσαλονίκης καθώς και οι στρατιωτικοί από το 424 ΓΝΣ βρίσκονται ήδη στην Κασσάνδρα!

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης παρουσία του Δημάρχου Κασσάνδρας, Βασίλη Κυρίτση, του Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκιδικής, Μανώλη Τσολάκη και άλλων επισήμων.

Τη διοργάνωση ανέλαβε ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Κασσάνδρας. 

 

halkidikinews.gr

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα