Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε το τρίτο χρυσό μετάλλιό του

Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε το τρίτο συνεχόμενο χρυσό μετάλλιο του σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα καθώς με 15.433 βαθμούς δεν είχε αντίπαλο ούτε στο Κλουζ. 

 

Ο σπουδαίος Έλληνας γυμναστής βαθμολογήθηκε με 15.433 βαθμούς και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

Ο αθλητής του Δημήτρη Ράπτη παραμένει αήττητος εδώ και κάτι παραπάνω από έναν χρόνο, ενώ έχει ηττηθεί μόλις μία φορά τα τελευταία 2,5 χρόνια.

Θετική ήταν και η πρώτη παρουσία σε τελικό του Κωνσταντίνου Κωνσταντινίδη. Ο Έλληνας γυμναστής συγκέντρωσε 14.666 βαθμούς και κατέλαβε την έκτη θέση στον τελικό των κρίκων.

 

Συγχαρητήρια από τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Εμβληματικό παράδειγμα για τη νέα γενιά του τόπου μας, χαρακτηρίζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος τον Λευτέρη Πετρούνια, στο συγχαρητήριο τηλεγράφημά του για την κατάκτηση, από τον Έλληνα Ολυμπιονίκη της γυμναστικής, του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

 

Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφέρει: "Η νέα τεράστια επιτυχία σας, σας κατατάσσει πλέον στην κορυφή του παγκόσμιου αθλητισμού και σε συνδυασμό με το πάντοτε υποδειγματικό ήθος σας, σας καθιστά εμβληματικό παράδειγμα για την νέα γενιά του Τόπου μας, και όχι μόνο. Θερμά συγχαρητήρια".

 

"O Λ. Πετρούνιας συνεχίζει αήττητος την εντυπωσιακή του πορεία. Θερμά συγχαρητήρια για την κατάκτηση του χρυσού & για τα ρεκόρ που καταγράφει!". Αυτό αναφέρει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, με ανάρτηση του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter.

 

"Το τρίτο συνεχόμενο χρυσό μετάλλιο σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που κατέκτησε ο Λευτέρης Πετρούνιας αποδεικνύει για μια ακόμη φορά την τεράστια κλάση του. Τα θερμά μου συγχαρητήρια στον σπουδαίο Έλληνα γυμναστή μας για το νέο του κατόρθωμα που επιβεβαιώνει ότι είναι ένας εκ των κορυφαίων αθλητών στην κατηγορία του σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο Λευτέρης Πετρούνιας συνεχίζει να κρατά ψηλά την ελληνική σημαία και να γεμίζει χαρά και περηφάνεια όλους τους Έλληνες", αναφέρει στη δήλωσή του ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα