Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor: Ένα ψάρι δίχασε τον Ντάνο και τους "διάσημους"

 

Πώς σχολιάζει η ελληνική showbiz τις τελευταίες εξελίξεις - Τι γράφουν στο twitter - Πώς αποχώρησε η Σόφη Πασχάλη - Τι καταλογίζουν στον Γιώργο Αγγελόπουλο - Ποιοι κατηγορούν την Ευρυδίκη Βαλαβάνη ότι συνωμοτεί

Στα τελευταία επεισόδια του «Survivor» βλέπουμε ότι έχει αλλάξει η ατμόσφαιρα στην παραλία των «Διάσημων». Οι παίκτες της ομάδας έχουν χωριστεί και ανταλλάσσουν κατηγορίες.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει απομονωθεί από την υπόλοιπη ομάδα και οι «Διάσημοι» κάθε τόσο, κάνουν τα παράπονα τους στην κάμερα του «Survivor» για τη συμπεριφορά του Σκιαθίτη καθηγητή θαλάσσιου σκι.

Στο χθεσινό επεισόδιο, η Σόφη Πασχάλη αποκάλυψε ένα περιστατικό που ώθησε τους «Διάσημους» να στοχοποιήσουν τον Ντάνο. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της γυμνάστριας, οι «Διάσημοι» ενοχλήθηκαν επειδή ο Γιώργος Αγγελόπουλος ψάρεψε ένα ψάρι και δεν το μοιράστηκε με όλους, αλλά με έναν παίκτη, τον οποίο δεν κατανόμασε. 
 


Επίσης, οι αρχηγικές τάσεις του παίκτη και η συνήθεια του να περπατάει πάντα μπροστά από τους συμπαίκτες του, φαίνεται ότι προκάλεσαν επίσης τη δυσαρέσκεια της ομάδας.

Αίσθηση έχουν προκαλέσει η αποκάλυψεις της Σόφης Πασχάλη για τη συμπεριφορά του Γιώργου Αγγελόπουλου και οι εκπρόσωποι της ελληνικής showbiz, δεν άφησαν ασχολιάστα όσα άκουσαν.

Η Ελεονώρα Μελέτη έγραψε στο Twitter:



Η Ναταλία Γερμανού επίσης υπερασπίστηκε τον Γιώργο Αγγελόπουλο...




Τα λεγόμενα της Σόφης Πασχάλη σχολίασαν και η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Φαίη Σκορδά μέσα από τις εκπομπές τους «Happy Day» και «Πρω1νό» αντίστοιχα.

«Πολύ σοβαρά το πήρε η Σόφη! Λες και έκανε διάγγελμα… Περιμέναμε τόσο καιρό να μάθουμε τι τελικά έκανε ο Αγγελόπουλος! Και τι μάθαμε; Ότι έφαγε το μπαρμπούνι με τον έναν και όχι με όλους… Περιμέναμε να δούμε γιατί είναι τόσο μισητός ο Αγγελόπουλος, να δούμε έναν σοβαρό λόγο και τελικά τι είδαμε; Για τα ψάρια!», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
Τελικά ένα ψάρι στάθηκε η αφορμή για να στοχοποιηθεί ο Ντάνος από τους συμπαίκτες του; Πολλοί αναρωτιούνται μήπως είναι πρόσχημα των παικτών για να διώξουν έναν δυνατό αντίπαλο, όπως είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Η επιλογή της Βαλαβάνη να θέσει υποψήφιο προς αποχώρηση τον Ντάνο, έχοντας κερδίσει την προσωπική ασυλία, αντιμετωπίστηκε από μερίδα των τηλεθεατών μe καχυποψία και εγείρει ερωτηματικά. Μήπως οι δύο φίλες, Ευρυδίκη Βαλαβάνη και η Σόφη Πασχάλη «συνωμότησαν» κατά του Σκιαθίτη καθηγητή θαλάσσιου σκι;
 
protothema


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα