Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η μεγαλύτερη συγκέντρωση μοντέλων Porsche έρχεται στη Χαλκιδική

Η μεγαλύτερη συγκέντρωση μοντέλων – νέων και πιο συλλεκτικών – Porsche αναμένεται να πραγματοποιηθεί το 2019, στα τέλη Μαϊού, στη Χαλκιδική.

 

Πρόκειται για μια διοργάνωση, που έχει αναλάβει το νεοσύστατο PORSCHE CLUB HELLAS, το οποίο θα φιλοξενήσει τα μεγαλύτερα Porsche Clubs της Ευρώπης με τις συμμετοχές να αναμένεται να είναι εκατοντάδες.

 

Για αυτό το λόγο, το PORSCHE CLUB HELLAS βρίσκεται αυτό το διάστημα ήδη στη Χαλκιδική , όπου γίνονται οι πρώτες διεργασίες προετοιμασίας της μεγάλης εκδήλωσης που αναμένεται να πλημμυρίσει τους δρόμους της βόρειας Ελλάδας με μοντέλα της γερμανικής φίρμας.

 

Στην Ευρώπη υπάρχουν 250 επίσημα ανεγνωρισμένα σωματεία από την PORSCHE STUTTGART, περίπου 30-40 στα Βαλκάνια και 4-5 στην Τουρκία.

 

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του PORSCHE CLUB HELLAS, Δημήτρη Δημόκα,  οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων PORSCHE σε ποσοστό 80% περίπου κινούνται ηλικιακά μεταξύ 35-58 ετών, είναι άτομα επαγγελματικά καταξιωμένα, δυναμικά, με έντονη προσωπικότητα, υψηλές απαιτήσεις και δαπανούν αρκετά χρήματα κινούμενοι σε ένα πολύ υψηλό τρόπο ζωής τόσο επαγγελματικά, όσο και προσωπικά. Επίσης, επεσήμανε, ότι η εκδήλωση θα είναι πολυσχιδής, με παράλληλες εκδηλώσεις, που θα γίνουν σημείο αναφοράς ακόμη και για τα υπόλοιπα PORSCHE CLUB στην Ευρώπη.

πηγή: tanea.gr

 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα