Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Νικήτη: Η αγαπημένη των διακοπών! -ΦΩΤΟ-

Η Νικήτη ζει στους ρυθμούς του καλοκαιριού και δικαίως θεωρείται ένα από τα ιδανικά μέρη για οικονομικές οικογενειακές διακοπές και όχι μόνο, στη Βόρεια Ελλάδα.

Τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την περιοχή πριν λίγο καιρό, φαντάζουν πια πολύ μακρινά και η περιοχή έχει βρει τους καλοκαιρινούς της ρυθμούς, με τις παραλίες γεμάτες κόσμο!

Το καλοκαίρι στη Νικήτη, τα τελευταία χρόνια με τις αναπλάσεις που ολοκλήρωσε ο Δήμος Σιθωνίας, αποτελεί μια μοναδική εμπειρία.

 

Καλοκαίρι στη Νικήτη σημαίνει μπάνιο στις καταγάλανες παραλίες, φαγητό & ποτό σε γραφικά ταβερνάκια και καφέ, χαλάρωση, αλλά και διασκέδαση μέχρι αργά.  

 

Οι σοβαρές προτάσεις πολιτισμού από το Δήμο Σιθωνίας είναι εδώ και αυτό το καλοκαίρι. Στον Τεχνοχώρο αποθήκη φιλοξενείται η έκθεση ζωγραφικής ‘’ΦΩΤΙΣΜΕΝΑ’’ του Χρήστου Μποκόρου.

Παράλληλα, η περιοδική έκθεση με τίτλο «Η Αγία Σοφία των αδελφών Fossati, μέσα από την Τρικόγλειο Βιβλιοθήκη του Α.Π.Θ.» φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις του Ιστορικού και Λαογραφικού Μουσείου Νικήτης, στο παλιό χωριό.  

Εξάλλου στις 14 Ιουλίου η Νικήτη διοργανώνει τον 48ο Διεθνή Διάπλου του Τορωναίου Κόλπου, τη μεγάλη γιορτή της θάλασσας που προάγει το πραγματικό αθλητικό ιδεώδες και όλοι οι συμμετέχοντες στεφανώνονται με τον κότινο!

Η Νικήτη είναι ένας μοναδικός προορισμός διακοπών και σας περιμένει και αυτό το καλοκαίρι!

halkidikinews.gr

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα