Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Κρουαζιέρα στα άγνωστα νερά της Χαλκιδικής -ΦΩΤΟ-

Η Χαλκιδική αποτελεί ένα μοναδικό μέρος στο κόσμο με ασύγκριτη ομορφιά της μπλε θάλασσας και του πράσινου περιβάλλοντος. Τα ήρεμα, ασφαλή και καταγάλανα νερά της την κάνουν να ξεχωρίζει από κάθε άποψη.

H Athos Sea Cruises με 4 ιδιόκτητα πλοία αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρία που δραστηριοποιείται στη Χαλκιδική με ημερήσιες κρουαζιέρες.

Με ασφάλεια και σεβασμό στο φύση και τη θάλασσα εκτελεί καθημερινά δρομολόγια από την Ουρανούπολη και τον Όρμο Παναγιάς προς το Άγιο Όρος, την Αμμουλιανή και τη Βουρβουρού.

Η Χαλκιδική είναι ακόμα πιο όμορφη από τη θάλασσα, η κρουαζιέρα στη Χαλκιδική είναι μια μοναδική εμπειρία για τον κάθε επισκέπτη. Να δει τα μοναστήρια του Αγίου Όρους, να κολυμπήσει σε παραλίες μοναδικές που η πρόσβαση είναι μόνο με πλοίο και να διασκεδάσει όλη την ημέρα με όλες τις ανέσεις που προσφέρουν τα σύγχρονα πλοία της Athos Sea Cruises.

Οι μοναδικές φωτογραφίες είναι από την κρουαζιέρα στο νησί Διάπορος της Σιθωνίας!


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα