Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου έσπασε το πόδι της το Σάββατο στη Χαλκιδική και σταματά τις εκπομπές

Η αγαπημένη παρουσιάστρια του Alpha, Βίκυ Χατζηβασιλείου σταματά προσωρινά τις εκπομπές της, διότι έπαθε κάταγμα στον αστράγαλο το περασμένο Σάββατο, κατά τη διάρκεια αγώνα beach volley στη Χαλκιδική.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Πακέτο» θα πρέπει να βρίσκεται για περίπου ενάμισι μήνα σε ακινησία με γύψο στο πόδι, ενώ για την ώρα κυκλοφορεί με ειδική μπότα και πατερίτσες. Ο γιατρός της συνέστησε να ακολουθήσει θεραπεία προκειμένου να επανέλθει το συντομότερο δυνατόν.

Εξαιτίας του καλού καιρού του περασμένου Σαββατοκύριακου η Βίκυ Χατζηβασιλείου πέρασε στιγμές χαλάρωσης στο εξοχικό σπίτι της οικογένειάς της στη Χαλκιδική και με την ευκαιρία έπαιξε beach volley στην παραλία της Σάνης.

Μετά το ατύχημα η εκπομπή της, «Πάμε Πακέτο» στον Alpha, είναι προγραμματισμένο να προβάλλονται κάποιες επαναλήψεις, ενώ εκείνη βρίσκεται σε συμφωνία με το κανάλι για το τι μέλλει γενέσθαι τις επόμενες εβδομάδες, παρακολουθώντας την πορεία της υγείας του ποδιού της.

 πηγή: Youweekly.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα