Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Προσφορά δώρων στα Ειδικά Σχολεία από τους Αστυνομικούς της Χαλκιδικής

Με την ευκαιρία της λήξης του εκπαιδευτικού έτους, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χαλκιδικής για δεύτερη συνεχή χρονιά προσέφερε δώρα στους μαθητές των Ειδικών Σχολείων Πολυγύρου και Νέας Προποντίδας.

Ο πρόεδρος της Ένωσης, Γιώργος Αρχοντόπουλος ανέφερε: "Θέλουμε να χαρίσει και φέτος χαμόγελα στους μικρούς μας φίλους, πιστοί στις αρχές μας, ευρισκόμενοι με κάθε τρόπο δίπλα στη κοινωνία, κυρίως όταν πρόκειται για μικρά παιδιά.
Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις βαθύτατες ευχαριστίες στους Διευθυντές και στο Εκπαιδευτικό Προσωπικό των Ειδικών Σχολείων για την ζεστή φιλοξενία τους, ανανεώνοντας το ραντεβού μας για την επόμενη σχολική χρονιά, στηρίζοντας παράλληλα το δύσκολο έργο τους οποτεδήποτε και αν μας χρειαστούν".

Οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του Ειδικού Σχολείο Ν.Προποντιδας ευχαρίστησαν θερμά την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χαλκιδικής, τα μέλη του Δ. Σ. και ιδιαίτερα τον πρόεδρο, Γ. Αρχοντόπουλο, τον αντιπρόεδρο, Γ. Αγγελίδη και τον γ. γραμματέα, Σ. Καμπανταῒδη που με την επίσκεψή τους έδωσαν μεγάλη χαρά μοιράζοντας δώρα και σκορπίζοντας χαμόγελα στους μικρούς μαθητές.

"Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε ότι στο δύσκολο έργο μας έχουμε την ηθική στήριξη μεμονωμένων ατόμων, ομάδων, σωματείων και Συλλόγων" υπογράμμισε ο διευθυντής του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου, Ανδρέας Κασκανιώτης.


"Πιστοί στο ραντεβού τους οι Χαλκιδικιώτες αστυνομικοί πρόσφεραν και φέτος δώρα στους/στις μαθητές/τριες του Ειδικού Σχολείου Πολυγύρου με αφορμή τη λήξη του σχολικού έτους. Το Ειδικό Σχολείο Πολυγύρου ευχαριστεί θερμά την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χαλκιδικής και τα μέλη του Δ. Σ.  που με την σημερινή τους επίσκεψη έδωσαν μεγάλη χαρά στους μαθητές και στις μαθήτριες μας" ανέφερε ο διευθυντής του Ειδικού Σχολείου Πολυγύρου, Σωτήριος Μπρουτζάς.

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα