Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Mουσική στην εστίαση πριν από το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Στην καθιερωμένη ενημέρωση της Παρασκευής για τον κορονοϊό δεν πήραν οι επιχειρηματίες της εστίασης το «πράσινο» φως για τη μουσική στα μαγαζιά τους.


Η επιδημιολογική κατάσταση πάντως βελτιώνεται και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star αν συνεχιστεί έτσι η κατάσταση οι χώροι της εστίασης θα λειτουργήσουν και πάλι με μουσική στις 15 Ιουλίου στους εξωτερικούς χώρους.

   
Άλλωστε όπως φαίνεται και στο νέο επιδημιολογικό χάρτη που παρουσίασε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς το μεγαλύτερο μέρος της χώρας βρίσκεται στο «πορτοκαλί», όμως περιμένουν πως η κατάσταση αυτή θα καλυτερεύσει τον επόμενο καιρό.



Όσον αφορά τα beach bar η μουσική φαίνεται πως θα ξεκινήσει πριν από το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Αυτό το ενδεχόμενο αναμένεται να κάνει να χαμογελάσουν και οι ιδιοκτήτες κέντρων δεξιώσεων καθώς από τις 15 του μήνα και μετά θα αυξηθεί ο αριθμός των καλεσμένων και θα παίζει μουσική σε γάμους και βαπτίσεις, οι οποίες ακυρώνονται ο ένας μετά τον άλλο.

Για τα κέντρα διασκέδασης και τους κλειστούς χώρους εστίασης η άρση της απαγόρευσης αναμένεται στο τέλος Ιουνίου.

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα