Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Πυροσβεστικός εξοπλισμός από τον ΟΦΚΑΘ Σάρτης στην Πυροσβεστική

Μετά την μακροχρόνια και αγαστή συνεργασία της βάσης του ΟΦΚΑΘ Σάρτης και την αναγνώριση του έργου του από την Πυροσβεστική υπηρεσία του Freiwillige Feuerwehr Eggendorf της Αυστρίας, τα μέλη τους, απέστειλαν ατομικό πυροσβεστικό εξοπλισμό.

Η βάση εξόπλισε όλα τα πιστοποιημένα από την πυροσβεστική υπηρεσία μέλη της με κράνη και ειδικά αντιπυρικά τζακετ, αναλογιζόμενοι την ευθύνη για την προστασία των μελών της, όταν καλούνται από την Π.Υ να συνδράμουν σε ένα περιστατικό.

Από τα υλικά που παρέλαβε η βάση, εστάλησαν και στα κεντρικά γραφεία του ΟΦΚΑΘ στην Περαία Θεσσαλονίκης για την ενίσχυση των εκεί μελών.


Καθώς ο αριθμός των υλικών ήταν υπέρ αρκετός και κάποια από αυτά τα υλικά ήταν για εξειδικευμένες επιχειρήσεις, αποφασίστηκε να τα παραδώσουν στο πυροσβεστικό κλιμάκιο του Νέου Μαρμαρά. Τα υλικά παραδόθηκαν τη Δευτέρα στον διοικητή Μανώλη Σίσκο.


"Όλη η ομάδα του ΟΦΚΑΘ και η βάση ετοιμότητας Σάρτης, ευχαριστεί από καρδιάς όλους τους συναδέλφους από την Πυροσβεστική του Eggendorf της Αυστρίας και ευχόμαστε να τελειώσει γρήγορα η πανδημία, για να μπορέσουμε επιτέλους να κάνουμε την επίσημη αδελφοποίηση των ομάδων μας, αλλά και τις ασκήσεις που έχουμε σχεδιάσει" αναφέρουν τα μέλη της βάσης.

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα