Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Οι εορτασμοί της 25ης Μαρτίου στα Ν. Μουδανιά -ΦΩΤΟ-

Με παρουσία περιορισμένου αριθμού ατόμων και μόνο στην έδρα του Δήμου, λόγω  των περιοριστικών μέτρων για την εξάπλωση του κορωνοϊού, τελέσθηκε  δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ν. Μουδανιών, αφού είχε προηγηθεί στις 8 το πρωί η έπαρση της σημαίας στο Ηρώο υπό τους ήχους- μικρού τμήματος- της δημοτικής φιλαρμονικής. 

 

Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η δασκάλα του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Μουδανιών κα Ευδοξία Παλαιολόγου.

Ακολούθησε η καθιερωμένη κατάθεση στεφάνων από τον δήμαρχο κ. Εμμανουήλ Καρρά, την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ως εκπροσώπου της Εθνικής Αντίστασης κα Δέσποινα Ραμανδάνη, τον πρόεδρο της Κοινότητας Ν. Μουδανιών κ. Νικόλαο Θεργιό, τον πρόεδρο του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Παναγιώτη Σαρόγλου, τον αντιπρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Παύλο Κιλήτσο, τη δημοτική σύμβουλο κα Θεοδώρα Μαυρομιχάλη ως εκπροσώπου της Κοινωφελούς Επιχείρησης, τη διοικήτρια του Αστυνομικού Τμήματος Ν. Μουδανιών κα Εύη Μπαλτζάκη, τον διοικητή του Τμήματος Τροχαίας Ν. Μουδανιών κ. Πανταζή Βαρβάρη.

Καθήκοντα τελετάρχη εκτέλεσε ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Μουδανιών κ. Γιώργος Μητούσης.

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα