Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Επίσκεψη του δημάρχου Ν.Προποντίδας στη Ν. Καλλικράτεια

Τη Ν. Καλλικράτεια επισκέφθηκε ο δήμαρχος Ν. Προποντίδας Μ. Καρράς, όπου είχε συνάντηση στο δημοτικό κατάστημα με τους τους αντιδημάρχους Κ. Τσομπανάκη και Δ. Χατζηαλέξη, καθώς και τον πρόεδρο της Κοινότητας Κ. Μπομπότα για να συζητήσουν τα θέματα της περιοχής.


Αμέσως μετά πήγαν να δουν από κοντά τις εργασίες της ανάπλασης του παραλιακού μετώπου, όπου σε εξέλιξη βρίσκεται και η κατασκευή πίστας “skateboard ”, ενώ ολοκληρώθηκε ήδη το πάρκο γύμνασης εφήβων-ενηλίκων.


Σε εξέλιξη, ακόμη βρίσκεται το μεγάλο υδρευτικό έργο της ανόρυξης εννέα γεωτρήσεων, της κατασκευής δεξαμενής και αγωγού, που θα υδροδοτήσει τους οικισμούς προς Σωζόπολη και προς Ν. Ηράκλεια. Επιπλέον, ολοκληρώθηκαν οι επισκευαστικές εργασίες και ο ελαιοχρωματισμός του 2ου Δημοτικού Σχολείου, ενώ ολοκληρώνεται ο ελαιοχρωματισμός του Γυμνασίου και θα ακολουθήσει η ανακατασκευή των χώρων υγιεινής. Τέλος, πραγματοποιήθηκαν εργασίες (κατασκευή περίφραξης, τοποθέτηση πόρτας κ.ά.) στα Κοιμητήρια.


Αξίζει ακόμη να αναφερθεί ότι στην υποβληθείσα πρόταση στον Άξονα Προτεραιότητας: «Ποιότητα ζωής και εύρυθμη λειτουργία των πόλεων, της υπαίθρου και των οικισμών» με τίτλο  «Αστική Αναζωογόνηση», που υπεβλήθη για χρηματοδότηση στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», για τη Ν. Καλλικράτεια περιλαμβάνονται η κατασκευή χώρου στάθμευσης και σιντριβανιού.

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα