Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Οι δημότες της Κασσάνδρας προσφέρουν παιδικά χαμόγελα

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης προσφέρθηκαν απλόχερα από τους δημότες της Κασσάνδρας  στο Παιδικό χωριό SOS, στο Πλάγιαρι και στο Ελληνικό Παιδικό χωριό στο Φίλυρο, με σκοπό να ανθίσουν τα χαμόγελα στα προσωπάκια των μικρών μας φίλων.


Η κοινωνική μέριμνα του Δήμου Κασσάνδρας σε συνεργασία με Κοινότητες και Συλλόγους με μια πρωτοφανή κινητοποίηση ευαισθητοποίησαν την κοινωνία και συγκέντρωσαν ποσότητες αγαθών στο  Πευκοχώρι, στη Ν.Φώκαια, στην Αγία Παρασκευή, στη Χανιώτη, στο Πολύχρονο, στην Κρυοπηγή και στην Άθυτο.


Ο Δήμος Κασσάνδρας, συμβάλλοντας επιπλέον στην κοινή αυτή προσπάθεια, ανέλαβε τη μεταφορά των συγκεντρωμένων αγαθών με τη βοήθεια του προσωπικού του παρουσία του Αντιδημάρχου κ.Παντζίκη Παύλου .

Η Δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά και το Δημοτικό Συμβούλιο ευχαριστούν  θερμά τους δημότες και τους  επαγγελματίες της Κασσάνδρας αλλά και τους τοπικούς Φορείς για τη συγκινητική και άμεση ανταπόκριση τους.
Είναι γνωστό πως η ευαισθησία των κατοίκων της Κασσάνδρας απέναντι στα κοινωνικά ζητήματα είναι αυξημένη και πάντα καταφέρνει να κάνει θαύματα.
Ο Δήμος Κασσάνδρας εύχεται στους λιλιπούτειους φιλοξενούμενους των Παιδικών Χωριών καλά και ευτυχισμένα  Χριστούγεννα με υγεία και χαρά.

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα