Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Κατάθεση στεφάνων από τους μαθητές της Α’θμιας και Β’θμιας Εκπαίδευσης Ν. Μουδανιών

Η καθιερωμένη κατάθεση στεφάνων στο πλαίσιο του εορτασμού της Εθνικής Επετείου πραγματοποιήθηκε στο Μνημείο των ηρώων στα Μ. Μουδανιά από τους μαθητές των Νηπιαγωγείων, Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων και Λυκείων Νέων Μουδανιών  αποδίδοντας έτσι φόρο τιμής στους αγωνιστές του 1940.


Η τελετή έκλεισε με την τήρηση ενός λεπτού σιγής και με την ανάκρουση του εθνικού μας ύμνου από τη Φιλαρμονική του Δήμου Νέας Προποντίδας.


Αύριο Τετάρτη 28η Οκτωβρίου, ανήμερα της Εθνικής μας Επετείου στην έδρα του Δήμου στα Ν. Μουδανιά στις 8:30 θα γίνει έπαρση της σημαίας στο χώρο του Ηρώου.
Στις 9.45 προσέλευση αντιπροσωπειών μαθητών από κάθε σχολείο στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου.
Στις 10.00 πέρας προσέλευσης της Δημοτικής Αρχής, των Προϊσταμένων των Δημοσίων Υπηρεσιών, των Ν.Π.Δ.Δ., Ν.Π.Ι.Δ., των Οργανισμών και των Προεδρείων των Σωματείων στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου και έναρξη της Δοξολογίας.

 Να σημειωθεί ότι βάσει του ισχύοντος υγειονομικού πρωτοκόλλου, η είσοδος στον Ιερό Ναό επιτρέπεται μόνο με τη χρήση μάσκας, ενώ είναι επιβεβλημένη η τήρηση των απαιτούμενων αποστάσεων μεταξύ των παρευρισκομένων.

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα