Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συνεχίζονται τα έργα οδοποιίας από την Π.Ε. Χαλκιδικής

Η σύμβαση του έργου με τίτλο «Αποκατάσταση κατεστραμμένων τμημάτων του Οδικού δικτύου των Δήμων Σιθωνίας, Κασσάνδρας, Πολυγύρου και Αριστοτέλη αρμοδιότητας ΠΕΧ», προϋπολογισμού 5 εκατομμυρίων ευρώ, υπογράφηκε ανάμεσα στον Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Ιωάννη Γιώργο και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας.

 

Πρόκειται για ένα έργο που ως σκοπό έχει την επισκευή των ζημιών που προκλήθηκαν μετά από τις πλημμύρες του 2018. Ειδικότερα αφορά την επισκευή των κατεστραμμένων τμημάτων του οδικού δικτύου καθώς επίσης και την αποκατάσταση των τεχνικών των οδών.

Στόχος των εργασιών που θα εκτελεστούν είναι η ασφαλής διέλευση των οχημάτων από το οδικό δίκτυο, καθώς και η αποκατάσταση της παροχετευτικότητας των τεχνικών της οδού.

Ο Αντιπεριφερειάρχης σε δήλωσή του τόνισε τα εξής:

«Έπειτα από τις έντονες βροχοπτώσεις, που έλαβαν χώρα τον Ιούνιο του 2018 σε περιοχές των Δήμων Σιθωνίας, Κασσάνδρας, Πολυγύρου και Αριστοτέλη, με αποτέλεσμα τα έντονα πλημμυρικά φαινόμενα και τις συνέπειες αυτών σε δίκτυα και υποδομές, προβήκαμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την χρηματοδότηση ενός έργου, που αφορά στην αποκατάσταση κατεστραμμένων τμημάτων του οδικού δικτύου, σε διαγραμμίσεις και σε αποκατάσταση των τεχνικών των δρόμων έτσι ώστε να είναι ασφαλής η κυκλοφορία των οχημάτων. Όπως υποσχεθήκαμε συνεχίζουμε την προσπάθεια για την χρηματοδότηση και υλοποίηση έργων που αποσκοπούν στην προστασία και τη θωράκιση της Χαλκιδικής από ανάλογα φαινόμενα».

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα