Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αρνητικοί στον κορωνοϊό οι δημοτικοί υπάλληλοι της Ν. Καλλικράτειας

Αρνητικοί βρέθηκαν στον κορωνοϊό οι δημοτικοί υπάλληλοι της Ν. Καλλιρκάτειας, καθώς είχε γίνει γνωστό ότι υπήρχε κρούσμα τις τελευταίες μέρες σε έναν υπάλληλο. 

 

Όπως ανέφερε ο δήμαρχος. Μ. Καρράς, την Τρίτη, 11-8-2020, ελήφθησαν δείγματα 12 υημοτικών υπαλλήλων (θεωρούμενες ως στενές επαφές), τα οποία και απεστάλησαν για εξέταση.

 

Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ ακολουθείται η διαδικασία ως εξής: Μόλις τα αποτελέσματα από τα εργαστήρια είναι έτοιμα αποστέλλονται στον ΕΟΔΥ και ενημερώνονται αμέσως ΜΟΝΟ οι θετικοί στον ιό, προκειμένου να τεθούν σε 14ήμερη καραντίνα. Λόγω δε της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων η ενημέρωση γίνεται στον καθένα προσωπικά.

Από σημερινή επικοινωνία με την Κινητή Ομάδα του ΕΟΔΥ, που έλαβε τα δείγματα, πληροφορήθηκε η δημοτική αρχή ότι η εξέταση τους ολοκληρώθηκε χθες το πρωί. Στη συνέχεια έγινε επικοινωνία με τους Δημοτικούς Υπάλληλους, οι οποίοι και μας διαβεβαίωσαν πως κανείς δεν ενημερώθηκε ότι βρέθηκε θετικός στον ιό.

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα