Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Εκδήλωση μνήμης για τους πεσόντες στην Κύπρο από το Δήμο Σιθωνίας

Με μία σεμνή τελετή στο χώρο του Μνημείου των Ηρώων στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στον Άγιο Νικόλαο, ο Δήμος Σιθωνίας και η τοπική Κοινότητα τίμησαν τους αγωνιστές που έπεσαν ηρωικά στην Κύπρο τον Ιούλιο του 1974. Φέτος, συμπληρώνονται 46 χρόνια από τη θλιβερή επέτειο της τουρκικής εισβολής με την κωδική ονομασία «Αττίλας» στη Μεγαλόνησο.

 

Στο χώρο του Μνημείου τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση παρουσία του Δημάρχου Σιθωνίας, Κυπαρίσση Ντέμπλα, της βουλευτή Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ, Κυριακής Μάλαμα, του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλικράτη Αρσένη, των αντιδημάρχων Σιθωνίας Γιώργου Δαλδογιάννη, Νίκου Χριστοδούλου, Μαρίας Λαθούρη-Πάργα, του προέδρου της Κοινότητας Αγίου Νικολάου Αγαπητού Παρδάλη, Δημοτικών Συμβούλων των παρατάξεων της μειοψηφίας, μελών της οικογένειας του αδικοχαμένου Π. Παυλούδη εκπροσώπων αρχών και φορέων, καθώς και κατοίκων του Αγίου Νικολάου.

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα