Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Επέτειος μνήμης της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο από το Δήμο Σιθωνίας

Με αφορμή την επέτειο των 46 χρόνων από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο ο Δήμος Σιθωνίας και η Κοινότητα Αγίου Νικολάου θα τελέσουν επιμνημόσυνη δέση την Κυριακή 19 Ιουλίου, στις 11.00 το πρωί, στο χώρο του Μνημείου Πεσόντων Ηρώων, δίπλα στο Ναό της Αγίας Παρασκευής.

 

Υπενθυμίζεται ότι τον Δεκέμβριο του 2019, ο Άγιος Νικόλαος υποδέχτηκε τον ήρωά του, τον έφεδρο ανθυπασπιστή Πεζικού Παύλο Παυλούδη, ο οποίος το 1974 έφερε το βαθμό του λοχία, υπηρετούσε στην ΕΛΔΥΚ και ήταν αγνοούμενος. Τα οστά του εντοπίστηκαν στο Κιόνελι και έπειτα από την ταυτοποίησή τους μέσω ειδικής εξέτασης, παραδόθηκαν από τις αρχές της Κύπρου στους οικείους του και ακολούθησε η άφιξή τους στη γενέτειρά του, όπου στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία και στη συνέχεια έγινε η ταφή στο Μνημείο Πεσόντων Ηρώων του Αγίου Νικολάου.

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα