Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μεγάλη δωρεά της «Τουριστικαί Επιχειρήσεις Χαλκιδικής ΑΕ» στο Νοσοκομείο Χαλκιδικής

Σε μια σημαντική δωρεά προς το Νοσοκομείο Χαλκιδικής προχώρησε η  «Τουριστικαί Επιχειρήσεις Χαλκιδικής ΑΕ» που θα συμβάλλει τα μέγιστα στην ενίσχυση του Νοσοκομείου για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

 

Η εταιρεία δώρησε έναν Αναλυτή GeneXpert IV των δύο θέσεων του οίκου Cepheid των Η.Π.Α. με κωδικό GXIV-2-L συνολικής αξίας 17.000 € μη συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α., εκατό τεστ SARS-CoV-2, συνολικής αξίας 5.500 € μη συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α, και ενός Θαλάμου Βιολογικής Ασφάλειας Classic II BSC-1300IIA2-X 220V, συνολικής αξίας 5.000 € μη συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.,  για την αντιμετώπιση της πανδημίας του  κορωνοϊού  COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του.

 

Ο διοικητής του Νοσοκομείου Κωνσταντίνος Δεδελούδης ανέφερε: "Τέτοιου είδους ενέργειες που ξεχειλίζουν από ευαισθησία μας κάνουν υπερήφανους, γιατί τοιουτοτρόπως αναγνωρίζεται από την κοινωνία η τεράστια προσπάθεια που καταβάλλεται υπό άκρως αντίξοες συνθήκες. Ευελπιστούμε ότι θα βρεθούν και άλλοι άξιοι μιμητές, γιατί φρονούμε ότι η αντιμετώπιση του κορωνοϊού είναι υπόθεση όλων μας. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς".

 

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα