Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η Κ. Μάλαμα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της Ιερισσού

Επίσκεψη στην πυροσβεστική υπηρεσία της Ιερισσού πραγματοποίησε η βουλευτής Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ, Κυριακή Μάλαμα, συνοδευόμενη από τον συντονιστή της Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Ιερισσού Δημήτρη Παντελή.

 

Αντικείμενο αποτέλεσε η συμβολή στην ανάδειξη και την στήριξη των αναγκών της υπηρεσίας και των πυροσβεστών κατά την αντιπυρική περίοδο. Το βασικό θέμα που αναδείχτηκε είναι η ανάγκη ανανέωσης του στόλου των οχημάτων της υπηρεσίας, ώστε να διασφαλίζεται η ταχύτητα παρέμβασης και η ασφάλεια του προσωπικού. Αντίστοιχα σοβαρό ζήτημα, η επάρκεια μέσων ατομικής προστασίας για τους πυροσβέστες.

 

Τα στελέχη της πυροσβεστικής έθεσαν επίσης και το θέμα της ανάγκης ενίσχυσης της υπηρεσίας και με πολιτικό προσωπικό, το οποίο θα υποστηρίζει διοικητικά το έργο της πυρσοβεστικής, για να μπορεί να επιτελεί τα κρίσιμα καθήκοντα της σε σχέση με την προστασία της ζωής, του περιβάλλοντος και της περιουσίας των πολιτών.

Όπως υπογράμμισε η Κυριακή Μάλαμα, η επίσκεψη αυτή εντάσσεται σε ένα πλαίσιο διαρκούς ενημέρωσης για τις ανάγκες της πυροσβεστικής υπηρεσίας και της πολιτικής προστασίας γενικότερα. Σημείωσε ότι το έργο των πυροσβεστών κι οι υπηρεσιακές τους ανάγκες θα πρέπει να στηρίζονται και να καλύπτονται πλήρως, ενώ υπογράμμισε ότι μέσα στο καλοκαίρι θα επισκεφτεί όλους τους πυροσβεστικούς σταθμούς και τα κλιμάκια της Χαλκιδικής και θα αναδείξει στη Βουλή κάθε θέμα που μπορεί να συμβάλλει στο έργο της πυροσβεστικής.

Τέλος ευχαρίστησε θερμά τον Διοικητή και το σύνολο των στελεχών της υπηρεσίας για το σημειωματάριο της υπηρεσίας που της προσέφεραν ως αναμνηστικό.

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα