Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ξεκίνησε η υποβολή προσφορών για την κατασκευή του Φράγματος Χαβρία

Στις 2 του Σεπτέμβρη θα πραγματοποιηθεί ο ανοιχτός διαγωνισμός για το φράγμα Χαβρία, καθώς μέχρι τότε θα είναι ανοιχτή η υποβολή προσφορών στον σχετικό διαγωνισμό. 

 

Θα είναι το πρώτο ΣΔΙΤ που γίνεται για φράγμα. Η κατασκευαστική διάρκεια του έργου θα είναι για τρία χρόνια. Με την ολοκλήρωσή του θα λυθεί το μεγάλο πρόβλημα της λειψυδρίας στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκιδικής και θα εξασφαλιστεί η άρδευση 24.000 στρεμμάτων.

 

Ο Βουλευτής Χαλκιδικής ΝΔ, Γιώργος Βαγιωνάς δήλωσε:

"Μια εξέλιξη που δικαιώνει τις προσπάθειες μας. Μια εξέλιξη που δικαιώνει τη Χαλκιδική. Η Κυβέρνηση μας προωθεί με σταθερά βήματα ένα από τα μεγαλύτερα αναπτυξιακά έργα της Χαλκιδικής. Συνεχίζω να αγωνίζομαι και για το Φράγμα στα Πετρένια για το οποίο επίσης οι προσπάθειες συνεχίζονται. Για την  ύδρευση και άρδευση της Χαλκιδικής ανατέλλει νέα Εποχή".

 

 

Ο δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος σχολίασε:

 

"Με ιδιαίτερη ικανοποίηση χαιρετίζουμε την πρόσκληση ενδιαφεροντος για τη κατασκευή του Φράγματος Χαβρία με τη διαδικασία των Σ.Δ.Ι.Τ. Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός και η υποβολή προσφορών λήγει στις 2 Σεπτεμβρίου του 2020.

Η άμεση ανταπόκριση του Υπουργείου Υποδομών μας ικανοποιεί ιδιαίτερα, αφού τήρησε στο έπακρο τις μέχρι τώρα υποσχέσεις του. Εκφράζουμε τις δημόσιες και προσωπικές ευχαριστίες μας προς τον Υπουργό Υποδομών κο Κώστα Καραμανλή, την Κυβέρνηση και το Βουλευτή Γιωργο Βαγιωνά για το ενδιαφέρον τους και την αμέριστη στήριξή τους, ώστε επιτέλους αυτό το μεγαλεπίβουλο σχέδιο να πάρει σάρκα και οστά". 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα