Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Εγκαίνια της 2ης Γενικής Έκθεσης Νέας Προποντίδας

Τα εγκαίνια της 2ης Γενικής Έκθεσης Νέας Προποντίδας 2019 “PropontisExpo”, η οποία συνδιοργανώνεται από το Δήμο Νέας Προποντίδας, το Επιμελητήριο Χαλκιδικής, το Σύλλογο Εμπόρων και Επαγγελματιών Νέων Μουδανιών, πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επισημότητα, την Τετάρτη στην προβλήτα των Νέων Μουδανιών.

 

Στην τελετή παρευρέθηκαν θεσμικοί παράγοντες παράγοντες εντός και εκτός του Δήμου Νέας Προποντίδας, έμποροι, επιχειρηματίες καθώς και πλήθος κόσμου.

 

Στόχος της έκθεσης είναι η προβολή και η προώθηση των προϊόντων καθώς και η δημιουργία νέων επωφελών συνεργασιών και συμφωνιών για τις επιχειρήσεις, εντός και εκτός της χώρας μας, καθώς και η τόνωση της τοπικής αγοράς.

 

Οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν στην έκθεση είναι 17. Κάποιες επιχειρήσεις προβάλουν τοπικά προϊόντα, κάποιες άλλες παρέχουν υπηρεσίες και τέλος κάποιες επιχειρήσεις προέρχονται από τον χώρο του αυτοκινήτου.

 

Την βραδιά των εγκαινίων πλαισίωσε η Φιλαρμονική του Δήμου Δοξάτου Δράμας με ρεμπέτικα και παραδοσιακά τραγούδια και τραγούδια από τον κινηματογράφο, όπως επίσης και η Φιλαρμονική του Δήμου μας με jazz latin και soundtracks από ταινίες. Ακόμη, πραγματοποιήθηκε συναυλία από τον Ο.Π.Α. του Δήμου Νέας Προποντίδας με λαϊκό και έντεχνο πρόγραμμα, όπου ο κόσμος διασκέδασε μέχρι αργά!

 

Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και την Κυριακή 11 Αυγούστου με ώρες λειτουργίας 19:30-1:00. Τέλος, καθημερινά θα πραγματοποιούνται εκδηλώσεις στον χώρο της προβλήτας -ώρα έναρξης εκδηλώσεων 21:00.

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα