Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Π Πολιτισμός

Ορμύλια: Παρουσίαση του βιβλίου της Ελ. Χατζοπούλου, "ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ"

 

Με τη συμμετοχή δεκάδων βιβλιόφιλων ξεκίνησαν την Παρασκευή  οι εκδηλώσεις βιβλιοπαρουσίασης του Μορφωτικού – Πολιτιστικού – Αθλητικού και Κοινωνικού Νομικού Προσώπου του Δήμου Πολυγύρου «Αριστοτέλης» και στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ορμύλιας.

 

Το κοινό παρακολούθησε με μεγάλο ενδιαφέρον την παρουσίαση του βιβλίου της Ελευθερίας Χατζοπούλου, ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ από τις εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ, για το οποίο μίλησαν η Ροδανίκη Ιορδανίδου, φιλόλογος, και ο Βασίλειος Γκαρλής, βιβλιοθηκονόμος. 

"Είναι πολύ ενθαρρυντικό το γεγονός ότι στην αρχή αυτής της νέας μας προσπάθειας έχουμε τη στήριξη ενός μεγάλου αριθμού ανθρώπων που αγαπούν το βιβλίο και ελπίζουμε κατά τις επόμενες βιβλιοπαρουσιάσεις το ενδιαφέρον όλων να γίνει μεγαλύτερο" ανέφερε η πρόεδρος του Μορφωτικού – Πολιτιστικού – Αθλητικού και Κοινωνικού Νομικού Προσώπου του Δήμου Πολυγύρου «Αριστοτέλης», Ιφιγένεια Κυριάκου.

Στο τέλος η συγγραφέας συνομίλησε με το κοινό και υπέγραψε αντίτυπα του βιβλίου της.

Η επόμενη εκδήλωση βιβλιοπαρουσίασης στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ορμύλιας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018, στις 19:00. Πρόκειται για το βιβλίο της Σόφης Θεοδωρίδου Η ΑΓΑΠΗΤΙΚΙΑ από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα