Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Π Πολιτισμός

Parthenώn Film Festival - Σινεμά στο χωριό για 4η χρονιά

To Parthenώn Film Festival - Σινεμά στο χωριό, πιστό στο καλοκαιρινό του κινηματογραφικό ραντεβού για 4η συνεχόμενη χρονιά, θα προσφέρει νέες «ονειρικές» εμπειρίες στη γραφική πλατεία του Παρθενώνα από τις 6 έως 8 Ιουλίου 2018! 

 

To Parthenώn Film Festival - Σινεμά στο χωριό είναι ένα τριήμερο κινηματογραφικό φεστιβάλ που ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2015 και πραγματοποιείται κάθε καλοκαίρι στον παραδοσιακό οικισμό του Παρθενώνα, στη Σιθωνία Χαλκιδικής.

Στόχος του φεστιβάλ είναι αφενός να αναδείξει την τέχνη του κινηματογράφου στην περιοχή, δίνοντας τη δυνατότητα στο κοινό να παρακολουθήσει αριστουργήματα του παγκόσμιου σινεμά σε μία μοναδική τοποθεσία ιδιαίτερου κάλλους, και αφετέρου να ενισχύσει την προώθηση του Παρθενώνα και της ευρύτερης περιοχής ως προορισμού, μέσω μίας ξεχωριστής βιωματικής εμπειρίας των επισκεπτών.

Η προβολή των ταινιών πραγματοποιείται στην πλατεία του χωριού, μπροστά στο παλιό δημοτικό σχολείο. 

Οι προβολές των ταινιών ξεκινούν κάθε βράδυ στις 21.30 στην πλατεία του Παρθενώνα. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ

 

 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα