Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018

Π Πολιτισμός

Η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Χαλκιδικής έκοψε την πίτα -ΦΩΤΟ-

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Η κοπή της Βασιλόπιτας της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Ν. Χαλκιδικής (Λ.Ε.Δ.) πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα ¨Μητροπολίτης Σωκράτης ¨ του Δημαρχείου Αρναίας.

Προηγήθηκε η ετησία Γενική Συνέλευση των μελών της Λέσχης, με τον Οικονομικό Απολογισμό του Δ.Σ. και την έγκριση των πεπραγμένων.


Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Αρχιμανδρίτης Παΐσιος Σουλτανικάς, που μετέφερε τον χαιρετισμό του Μητροπολίτη Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ.κ. Θεοκλήτου.


Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκε μέσα σε ένα συγκινητικό κλίμα, ο παλαιότερος εν ζωή καταδρομέας της περιοχής, Νικόλαος Λάτμος, 87 ετών, που υπηρέτησε στη Β΄ Μοίρα Καταδρομών το 1950-51. Επίσης τιμητική πλακέτα απενεμήθη στο μέλος της Λ.Ε.Δ., Αλβανό Αναστάσιο για την συνεχόμενη προσφορά και δραστηριότητά του.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Χαλκιδικής Γιώργος Βαγιωνάς, ο δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος, ο περιφερειακός σύμβουλος, Στυλιανός Βαλιάνος, εκπρόσωπος του Διοικητή του Γ΄ Σώματος Στρατού, εκπρόσωπος του Διοικητή της 1ης Ταξιαρχίας Καταδρομέων – Αλεξιπτωτιστών ¨ΕΛ ΑΛΑΜΕΪΝ¨, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σταγείρων - Ακάνθου Διαμαντής Ταραζάς, ο προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αρναίας, Δημήτρης Αλεξανδρής, ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αρναίας, Γιώργος Χαϊδευτός, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Αρναίας, Γιώργος Διαμαντούδης, ο πρώην βουλευτής Χαλκιδικής Ευθύμιος Καρανάσιος, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι Λεσχών Ειδικών Δυνάμεων από νομούς της Βόρειας Ελλάδας, μέλη και φίλοι της Λ.Ε.Δ. Ν. Χαλκιδικής.

του Στέλιου Ρήγα