Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Π Πολιτισμός

Κοπή της βασιλόπιτας στο Δήμο Ν.Προποντίδας και βραβεύσεις μαθητών

Η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας του Δήμου Ν. Προποντίδας πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο από κόσμο Δημοτικό Θέατρο Ν. Μουδανιών.

Το πρόγραμμα της πρώτης για το 2018 εορταστικής εκδήλωσης του Δήμου, περιελάμβανε Κάλαντα από τη Δημοτική Χορωδία Πορταριάς και τη βράβευση των μαθητών και μαθητριών της Γ΄ Τάξης του Γενικού Λυκείου Ν. Μουδανιών, του Επαγγελματικού Λυκείου Ν. Μουδανιών και του Εσπερινού Επαγγελματικού Λυκείου Ν. Μουδανιών του Σχολικού Έτους 2016-2017, που πέτυχαν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις του Ιουνίου 2017 και εισήχθησαν στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.

Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Ν. Προποντίδας κ. Εμμανουήλ Καρράς ευχήθηκε σε όλους υγεία,  προσωπική και οικογενειακή ευτυχία. Επίσης ευχήθηκε καλές σπουδές στους βραβευθέντες φοιτητές και σπουδαστές και συνεχάρη για την επιτυχία τους αυτή τόσο τους ίδιους όσο και τους γονείς και εκπαιδευτικούς τους, που συνέβαλαν και αυτοί τα μέγιστα. 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα