Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Π Πολιτισμός

Επιτυχής η εθελοντική αιμοδοσία στο Πολιτιστικού Συλλόγου Στανού

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο η ετήσια εθελοντική αιμοδοσία για την Τράπεζα Αίματος του Πολιτιστικού Συλλόγου Στανού, στο Ιατρείο του χωριού.

 

Οι εθελοντές έδωσαν δυναμικό παρόν στην αιμοδοσία του Συλλόγου, καθώς οι ανάγκες του Στανού σε Αίμα είναι μεγάλες.

 

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Στανού ευχαρίστησε θερμά τους εθελοντές αιμοδότες και ιδιαίτερα τους νέους αιμοδότες για την προσφορά τους και τη μεγάλη συμβολή τους στην επιτυχία της αιμοδοσίας.

Επίσης ευχαρίστησε τη γιατρό και το προσωπικό της Μονάδας Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Πολυγύρου, για την άψογη συνεργασία, την αγάπη και την ενημέρωση που παρείχαν προς τους αιμοδότες.

 

Το Δ.Σ του Συλλόγου επισημαίνει:  "Είναι θετική και ταυτόχρονα ελπιδοφόρα η ανταπόκριση των συγχωριανών μας στο κάλεσμα του Πολιτιστικού Συλλόγου για εθελοντική αιμοδοσία. Θετική γιατί, δώσατε με το αίμα σας για άλλη μια φορά τη ζωή και τη χαρά σε αυτούς που το έχουν ανάγκη και θα σας ευγνωμονούν και ελπιδοφόρα διότι φέτος προσήλθαν 10 περισσότεροι αιμοδότες σε σχέση με πέρυσι! Ευχή όλων, να συνεχιστεί η διαρκείς στήριξη στην Τράπεζα Αίματος του Πολιτιστικού Συλλόγου Στανού και κάθε φορά να αυξάνεται η προσέλευση των εθελοντών". 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα