Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018

Π Πολιτισμός

Αν ακούει το φεγγάρι...

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Η Λέσχη Τέχνης Βορείου Ελλάδος, με έδρα τα Λαγυνά, διοργανώνει στις 30 Ιουνίου, ημέρα Παρασκευή και ώρα 20:00, μια βραδιά γεμάτη τέχνη που θα αφήσει όμορφη ανάμνηση για τον μήνα Ιούνη και θα υποδεχτεί με τον καλύτερο τρόπο, τον πιο θερμό μήνα του καλοκαιριού.

 

Μουσικά θα πλαισιώσουν τη βραδιά ο σολίστ φλάουτου Καλουπτσής Ευστράτιος, ενώ με τις φωνές τους οι: Πρόδρομος Παπαιωάννου, Νίκος Πασχάλης, Γεωργίου Αγγέλου. 

Φυσικά δε θα λείψει η θεατρική παράσταση από την ομάδα της ΛΕ.Τ.Β.Ε. «Αν ακούει το φεγγάρι...» του συγγραφέα Άκη Δήμου, σε σκηνοθεσία της Μορφούλας Στεργίου και της Αναστασίας Μπάρκα. 

Μετά το πέρας της παράστασης, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση δύο έργων του καλλιτέχνη και προέδρου Λελούδη Χρήστου, συνολικής αξίας 900,00 ευρώ.

 

Γενική είσοδος: 5,00 ευρώ

*Τα έσοδα θα διατεθούν στην ανάπλαση του εξωτερικού χώρου της Λέσχης, όπως επίσης ένα σημαντικό κομμάτι αυτών θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό για άλλη μια φορά.

 

Μια βραδιά γεμάτη, πρόσωπα, φωνές, χρώματα, χαμόγελα και αμέριστη αγάπη για τον Πολιτισμό, που κανέις δεν πρέπει να δηλώσει απών.

Σας περιμένουμε με χαρά!

 

Πληροφορίες: 

fb: Λεσχη Τεχνης Βορείου Ελλάδος

mob: 6978 494 970 ( Λελούδης Χρήστος)