Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κ Κόσμος

Συνετρίβη αεροπλάνο στο Πακιστάν - Εικόνες από τον τόπο της αεροπορικής τραγωδίας

Στον θρήνο έχει βυθιστεί στο Πακιστάν έπειτα από τη συντριβή αεροσκάφους της εταιρίας Pakistan International το οποίο εκτελούσε πτήση με προορισμό το Ισλαμαμπάντ και μετέφερε τουλάχιστον 47 επιβαίνοντες.

Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες από το σημείο όπου συνετρίβη το μοιραίο αεροσκάφος των Πακιστανικών Διεθνών Αερογραμμών.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που δόθηκαν στη δημοσιότητα, διασώστες έχουν σπεύσει στο σημείο της συντριβής του αεροσκάφους, τα συντρίμμια του οποίου έχουν τυλιχθεί στις φλόγες.

Όπως αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ, μέχρι στιγμής οι διασώστες έχουν ανασύρει 26 σορούς από τα συντρίμμια.

 

 

Footage of PIA  crash in which Junaid Jamshed has reportedly died.

 

 

«Είναι εξαιρετικά απίθανο να υπάρχουν επιζώντες» της πτήσης των Πακιστανικών Διεθνών Αερογραμμών, που συνετρίβη σε βόρεια ορεινή περιοχή του Πακιστάν, μεταφέροντας 47 άτομα, σύμφωνα με κυβερνητικό αξιωματούχο της ασιατικής χώρας.

«Όλα τα σώματα έχουν απανθρακωθεί και θεωρείται σχεδόν αδύνατο να αναγνωρισθούν από συγγενικά ή φιλικά τους πρόσωπα. Τα συντρίμμια είναι διάσπαρτα», δήλωσε συγκεκριμένα ο Ταζ Μοχάμεντ Χαν στο Reuters.

Ο Καν, μιλώντας από το σημείο της νέας αεροπορικής τραγωδίας πρόσθεσε ότι σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες «το αεροσκάφος συνετρίβη σε ορεινή περιοχή και πριν χτυπήσει στο έδαφος είχε τυλιχθεί στις φλόγες»


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα