Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Το νέο πεντάστερο ξενοδοχείο του Sani ανοίγει τον Ιούνιο - Ο Έ. Μποτρίνι επικεφαλής του Fresco!

Στα τέλη Ιουνίου θα ανοίξει τις πύλες του το ολοκαίνουριο 5άστερο ξενοδοχείο Sani Dunes, το οποίο θα ενταχθεί στο δίκτυο των υπολοίπων μονάδων του Sani Resort στην Κασσάνδρα. Το Sani Dunes φιλοδοξεί να αποτελέσει ξεχωριστό προορισμό για οικογένειες και παιδιά άνω των 12 ετών.

 

Η νέα ξενοδοχειακή μονάδα του ομίλου Σάνη αναπτύσσεται σε έκταση 41 στρεμμάτων στο Sani Resort, ενώ έχει δυναμικότητα 136 δωματίων και σουιτών (80 junior suites & panorama junior suites, 56 δίκλινα & family rooms), τρία εστιατόρια, κτίριο με σκεπαστή πισίνα και spa.

 

Οι εργασίες για τη διαμόρφωση του χώρου άρχισαν τον Οκτώβριο του 2016 και το εντυπωσιακό Sani Dunes θα ανοιξει τις πόρτες του τον ερχόμενο Ιούνιο. Σύμφωνα με τον όμιλο, η ταχύτητα υλοποίησης και λειτουργίας της ξενοδοχειακής μονάδας, σε διάστημα μόλις 8,5 μηνών, αποτελεί πρωτοφανές γεγονός για τα ελληνικά δεδομένα. Το συνολικό ύψος της επένδυσης ανέρχεται σε 24,2 εκατ. ευρώ, χωρίς στο ποσό αυτό να υπολογίζεται η αξία της γης.

Το μεγάλο επενδυτικό πρόγραμμα του ομίλου ξενοδοχείων Σάνη, εκτός από τη δημιουργία του νέου 5άστερου ξενοδοχείου περιλαμβάνει εκτεταμένες επεκτάσεις και εκσυγχρονισμό στις υφιστάμενες μονάδες στο Sani Resort στη Χαλκιδική, οι οποίες αναπτύσσονται σε έκταση 2000 στρεμμάτων και περιλαμβάνουν τα συγκροτήματα Sani Beach, Sani Asterias, Porto Sani, Sani Club και τη μαρίνα Sani Marina.

 

Στο νέο πολυτελές ξενοδοχείο το σύγχρονο στιλ συνδυάζεται άψογα με άριστες πινελιές Μεσογειακής ατμόσφαιρας: Χειροποίητα έπιπλα, ακριβά υφάσματα και άφθονη φύση τριγύρω, ενώ το πολυτελές spa, η ιδιωτική παραλία, οι μεγάλες πισίνες και ποικίλες γαστρονομικές επιλογές των εστιατορίων του συνεισφέρουν στην απόλαυση.

Ιδιωτική παραλία με χρυσαφένια αμμουδιά

Στο Sani Dunes οι επισκέπτες θα συναντήσουν το απέραντο Αιγαίο, μία ιδιωτική παραλία λίγα μόλις μέτρα μακριά από τη σουίτα τους και μια μεγάλη γκάμα από θερμαινόμενες εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες. Μεγάλες ομπρέλες και πολυτελή στρώματα σε συνδυασμό με υπηρεσίες πέντε αστέρων και ασυναγώνιστες παροχές θα καλύψουν όλες τις ανάγκες προσφέροντάς σας μία μοναδική εμπειρία διακοπών.

 

Θαλάσσια σπορ και κρουαζιέρα με θέα το ηλιοβασίλεμα

Το Sani Dunes προσφέρει στους επισκέπτες ένα πλήρες φάσμα από αθλητικές δραστηριότητες. Στο αθλητικό κέντρο του Sani υπάρχουν έξι γήπεδα τένις τα οποία είναι διαθέσιμα 24 ώρες, μαζί με άλλες πολλές δραστηριότητες όπως πινγκ πονγκ, beach volley και mini soccer. Στο Sani Dunes θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από θαλάσσια σπορ να απολαύσετε όπως ιστιοσανίδα και θαλάσσιο σκι καθώς και επιπλέον δραστηριότητες όπως θαλάσσιο ποδήλατο και “θαλάσσιες κουλούρες”. Το υπαίθριο Garden Theatre προσφέρει ένα πλήρες πρόγραμμα ψυχαγωγίας, και παραστάσεις, ενώ κάθε χρόνο το Sani φιλοξενεί το Sani Festival – μία από τα κορυφαία μουσικά φεστιβάλ της Ευρώπης. Φυσικά, δεν θα πρέπει να παραλείψετε να δοκιμάσετε την κρουαζιέρα με το σκάφος με θέα το ηλιοβασίλεμα.

Εστιατόρια με θέα την θάλασσα και σεφ τον Έκτορα Μποτρίνι!

Όλα τα εστιατόρια του Sani Dunes προσφέρουν μαγευτική θέα στην θάλασσα και την πισίνα, ενώ ο βραβευμένος με ένα αστέρι Michelin Έκτορας Μποτρίνι αναλαμβάνει επικεφαλής του εστιατορίου Fresco, στο Sani Dunes.

Τα εστιατόρια προσφέρουν μία ευρεία επιλογή νόστιμων και παράλληλα υγιεινών πιάτων για εκείνους που προτιμούν τα βιολογικά προϊόντα και τη διατροφή χαμηλή σε λιπαρά αλλά και μία εξαιρετικά ενημερωμένη λίστα κρασιών επιλεγμένη προσεκτικά από έμπειρους οινοχόους.

 

Fresco

Ετοιμαστείτε να μυηθείτε σ' έναν κόσμο κομψής και απέριττης ιταλικής κουζίνας, με θέα στην πισίνα και από την εσωτερική και από την εξωτερική σάλα, ένα τέλειο σκηνικό για να γευτείτε τα εξαίρετα πιάτα του διάσημου σεφ. Κλασικές γεύσεις αλλά και καινοτόμες προτάσεις, χειροποίητο ψωμί και εκλεκτά κρασιά, όλα συμπληρώνονται από την εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα και την άψογη εξυπηρέτηση. Χρησιμοποιώντας μόνο τα καλύτερα ντόπια κρέατα και θαλασσινά και φρέσκα προϊόντα από τους κοντινούς μπαξέδες, το Fresco υπόσχεται να αποτελέσει μια ξεχωριστή εμπειρία γεύσης.

 

Το σκηνικό συμπληρώνεται από το Fresco Wine bar, με εξαιρετικές ετικέτες αλλά και cocktail. Ιδανικό για ένα απεριτίφ το ηλιοβασίλεμα.

Beach House

Όπως υποδηλώνει το όνομά του, αυτό το χαλαρωτικό μπαρ-εστιατόριο βρίσκεται πάνω στην άμμο! Ανοιχτό για πρωινό, γεύμα και δείπνο, διαθέτει μια adult-friendly, ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Το καινοτόμο μενού του με απλή Μεσογειακή κουζίνα επικεντρώνεται στη φρεσκάδα και την υψηλή ποιότητα των υλικών. Είναι ο τέλειος προορισμός όταν θέλετε να απολαύσετε καθαρές γεύσεις.

 

Dunes Restaurant

Το πρωί, το εστιατόριο Dunes σας υποδέχεται μ' ένα πρωινό που θα θέλετε απολαμβάνετε για πάντα, ενώ το βράδυ το a la carte μενού του διαθέτει γευστικές εκπλήξεις, σε μία πολυτελή αλλά χαλαρή ατμόσφαιρα και με μία πολύ ευρύχωρη βεράντα.

 

Spa

To Sani Dunes σαν δίνει την δυνατότητα να χαλαρώσετε και να αφεθείτε στο αποκλειστικό D Spa. Στα έξι ιδιωτικά δωμάτια περιποίησης tailor made θα βρείτε θεραπείες ομορφιάς του βραβευμένου γαλλικού οίκου ομορφιάς Anne Semonin. Ακόμη, θα συναντήσετε σουίτα για ζευγάρια με ιδιωτική σάουνα, μία ξεχωριστή καμπίνα Thai Massage, Jaccuzi, γυμναστήριο και πολλά ακόμη.

Πηγή: thestival.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα