Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Η πλατεία της Αρναίας... έλαμψε από καθαριότητα!

Το Πάσχα έρχεται και η Αρναία θα υποδεχτεί και φέτος πολλούς επισκέπτες τις ημέρες των γιορτών που θα περάσουν τις άγιες μέρες στον πανέμορφο παραδοσιακό οικισμό και θα ζήσουν μαζί με τους ντόπιους την αναβίωση των εθίμων της περιοχής.

 

Με απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου και τη συνδρομή του τοπικούς αντιδημάρχου της Δημοτικής Ενότητας Αρναίας, Γιώρου Κωττάκη ζητήθηκε η συνδρομή του Κλίμακίου της Πυροσβεστικής Αρναίας προκειμένου να καθαριστεί η κεντρική πλατεία της Αρναίας από τη λάσπη και τη σκόνη.

«Ήταν μια ιδέα που υλοποιήθηκε με τη βοήθεια των ανδρών του Κλιμακίου της Πυροσβεστικής και τους ευχαριστούμε. Θέλουμε η Αρναία να είναι πάντα καθαρή και θέλουμε κάτοικοι και επισκέπτες να απολαμβάνουν την καθημερινότητα με ποιότητα» ανέφερε στο halkidikinews.gr o τοπικός σύμβουλος, Δημήτρης Λαζάρου. 

 

Μετά τον δριμύ χειμώνα που πέρασε φέτος η Αρναία, με χιόνια, λάσπες και πολύ… αλάτι, σήμερα η πλατεία και οι δρόμοι πέριξ αυτής «έλαμψαν» και πάλι!   

 

halkidikinews.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα