Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ολοκληρώθηκαν τα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης από τον Εμπορικό Σύλλογο Ν. Μουδανιών

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν και φέτος τα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης εργαζομένων σε μικρές επιχειρήσεις ΛΑΕΚ1-25 έτους 2016, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Εμπόρων & Επαγγελματιών Ν. Μουδανιών στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Μουδανιών σε συνεργασία με το Κέντρο Παιδείας & Πολιτισμού-ΚΕΚ  και την αμέριστη βοήθεια της υπεύθυνης προγραμμάτων κατάρτισης του ΚΕΚ  κ. Αγνής Τσαμπαρδούκα.

 

Ο Σύλλογος Εμπόρων & Επαγγελματιών Ν. Μουδανιών κατάφερε να ολοκληρώσει  4 προγράμματα , συγκεκριμένα:

1. Εκμάθησης Ρωσικής Γλώσσας με εισηγήτρια την κ. Πετρουλιδάκη Γεωργία.

2. Η/Υ Internet @ Social Media Marketing  με εισηγητές τους κ. Μαρκόπουλο Βασίλειο και κ. Παναγιωταλίδου Αφροδίτη.

3. Διακόσμηση & Desingn Βιτρίνας – Τεχνικές Πωλήσεων με εισηγητές τους κ. Μαρκόπουλο Βασίλειο και κ. Παναγιωταλίδου Αφροδίτη.

4. Μαζική Εστίαση -Σέρβις -BARISTA με εισηγήτρια την κ. Κουζίνα Μαρία.

Ο Εμπορικός Σύλλογος ευχαρίστησε θερμά τις επιχειρήσεις και τους εργαζομένους που συμμετείχαν στα προγράμματα των ΛΑΕΚ. Να σημειωθεί ότι αιτήσεις συμμετοχής για τα προγράμματα γίνονται κάθε χρόνο από μέσα Αυγούστου έως τέλος Σεπτεμβρίου και είναι επιδοτούμενα από τον ΟΑΕΔ.

 

Ο Σύλλογος ευχαρίστησε επίσης τη διεύθυνση του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Μουδανιών και συγκεκριμένα την κ. Ευδοξία Παλαιολόγου για την παραχώρηση αιθουσών του σχολείου προκειμένου να υλοποιηθούν τα σεμινάρια και τον Δήμο Νέας Προποντίδας.

 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ήταν παρών και φρόντισε για την σωστή διεξαγωγή του προγράμματος. Την τελευταία ημέρα η πρόεδρος του Συλλόγου, Βαρβάρα Μαυροφρύδη (Κορίνα Ζολλά) και ο Γεν. Γραμματέας, Δημήτρης Παπαδόπουλος συνεχάρησαν τους συμμετέχοντες και μοίρασαν τις βεβαιώσεις παρακολούθησης των Προγραμμάτων Επαγγελματικής Κατάρτισης ΛΑΕΚ.

halkidikinews.gr 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα