Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Η γαστρονομία της Κασσάνδρας στη Στοκχόλμη

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής το επίσημο δείπνο που παρέθεσε ο δήμος Κασσάνδρας στη Στοκχόλμη σε υπηρεσιακούς παράγοντες και δημοσιογράφους.

 

Με φόντο τη γαστρονομία, ο δήμος  πρόβαλλε τις ομορφιές του στη Σουηδία με σκοπό το άνοιγμα στη σουηδική τουριστική  αγορά. Ο σεφ Tάσος Μπάρτζας μαγείρεψε πεντανόστιμα πιάτα με βάση τα τοπικά προϊόντα της Κασσάνδρας, ενώ το δήμο Κασσάνδρας τίμησαν με την παρουσία τους ο Έλληνας Πρέσβης κ. Δημήτρης Τουλούπας, ο Προϊστάμενος του Ε.Ο.Τ Σουηδίας κ. Παύλος Μούρμας, η Εμπορική Ακόλουθος κ. Μαρία Κουμουτσάκου, ο Δ/ντης του Τ.Ο.Χ Γιώργος Μπρουτζάς και 8 Σουηδοί διακεκριμένοι δημοσιογράφοι και bloggers εξειδικευμένοι στο τουριστικό ρεπορτάζ.

 

Στο δείπνο προβλήθηκαν το video της Κασσάνδρας, η ιστοσελίδα visitkassandra.com , τα έντυπα και τα τοπικά προιόντα ενώ πρωταγωνίστησαν οι γευσεις και τα κρασιά της Κασσάνδρας. 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα