Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Η Κασσάνδρα στην έκθεση Τουρισμού της Στοκχόλμης

H έκθεση Τουρισμού Mediterranean Panorama στη Στοκχόλμη της Σουηδίας είναι η τελευταία έκθεση που συμμετέχει η Χαλκιδική για την προβολή του τουρισμού της και ευελπιστεί τα επόμενα χρόνια η Σκανδιναβική αγορά να "ξανανοίξει φτερά" για τις παραλίες της Χαλκιδικής. Ο  Δήμος Κασσάνδρας συμμετέχει στην έκθεση αυτή για 2η συνεχή χρονιά σε συνεργασία με τον Τουριστικό Οργανισμό Χαλκιδικής.

 

Η Έκθεση που έχει γίνει θεσμός, συγκεντρώνει το ενδιαφέρον χιλιάδων Σουηδών, οι οποίοι δηλώνουν λάτρεις της χώρας μας. Πρόκειται για μία επιτυχημένη διοργάνωση στην οποία παρουσιάζεται η Ελλάδα απ' άκρο εις άκρον και δίνει τη δυνατότητα στους Σουηδούς να επιλέξουν τους προορισμούς της αρεσκείας τους. Η Κασσάνδρα εκπροσωπείται στην έκθεση από την Πρόεδρο της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής, δημοτική Σύμβουλο, Μαρία Παπαδημητρίου και από το μέλος της Επιτροπής, Εύαγγελο Βιτάσκο.

Σε δηλωσή της η Μαρία Παπαδημητρίου επισημαίνει τα εξης: "Η Σκανδιναβία μας ενδιαφέρει πολύ ως Τουριστική Αγορά και βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να είμαστε εδώ,στη Σουηδική πρωτεύουσα προκειμένου να αναπτύξουμε με τους φίλους Σουηδούς τη σχέση εκείνη που χρειάζεται να δομηθεί για να τους θέλξει μεν ο  τουριστικός προορισμός μας αλλά και να αισθάνονται στην Κασσάνδρα σαν στο σπίτι τους. Συνεργαζόμαστε με τον Τ.Ο.Χ και τον Ε.Ο.Τ Σουηδίας προς αυτή την κατεύθυνση".


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα