Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Παρουσίαση της Μακεδονικής Κουζίνας στο Βερολίνο -ΦΩΤΟ-

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ο Δήμος Θεσσαλονίκης και ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής παρουσίασαν στο Βερολίνο σε επαγγελματίες του τουρισμού και δημοσιογράφους, ένα γευστικό γαστρονομικό ταξίδι της περιοχής μας. Οι γεύσεις της Μακεδονικής γης αποτελούν τον καλύτερο οδηγό του προορισμού μας.

Στο Βερολίνο βρίσκονται αρκετά στελέχη της Περιφέρειας και στην παρουσίαση της Μακεδονικής Κουζίνας ήταν μεταξύ άλλων η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, ο αντιπεριφερειάρχης τουρισμού Αλέξανδρος Θάνος και ο πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής, Γρηγόρης Τάσιος.

Φέτος, η Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην προβολή της Μακεδονικής Κουζίνας, που συνδυάζει την παράδοση και το γαστρονομικό πολιτισμό της περιοχής μας με τον τουρισμό και την ποιοτική πρωτογενή παραγωγή, με μια σειρά από στοχευμένες δράσεις προώθησης.

halkidikinews.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα