Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Συνάντηση του Αδωνι Γεωργιάδη με μέλη της ΟΝΝΕΔ Χαλκιδικής

Τη Χαλκιδική επισκέφθηκε την Παρασκευή και το Σάββατο ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος στο πλαίσιο της επίσκεψής του είχε συνάντηση με τα μέλη της ΟΝΝΕΔ Χαλκιδικής.

Οι ΟΝΝΕΔίτες είχαν συζήτηση με τον κ. Γεωργιάδη όπου εξέφρασαν τις απόψεις τους και τις ανησυχίες τους πάνω σε θέματα της επικαιρότητας και να ενημερώθηκαν για μελλοντικά σχέδια και τις δράσεις του κόμματος.

Συζητήθηκαν επίσης θέματα μετανάστευσης, τουρισμού, οικονομίας και ανάπτυξης σε επίπεδο Χαλκιδικής και οι προοπτικές για τον νομό.  "Θέλουμε να εκφράσουμε για άλλη μια φορά τις εγκάρδιες ευχαριστίες μας για τον χρόνο που μας αφιέρωσε ο κ. Γεωργιάδης και το πραγματικό ενδιαφέρον που εξέφρασε για την οργάνωση μας" ανέφερε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Χαλκιδικής, Νίκος Χατζηαλέξης.

Την Παρασκευή η ΟΝΝΕΔ Χαλκιδικής έκοψε και την πίτα παρουσία των μελών της και των βουλευτών και πολιτευτών της ΝΔ στη Χαλκιδική.

Ο κ. Γεωργιάδης συμμετείχε σε μεγάλη κομματική εκδήλωση της ΔΗΜΤΟ Αριστοτέλη το βράδυ της Παρασκευής. 

halkidikinews.gr

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα