Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ημερίδα: «Ασφαλής πλοήγηση στο Διαδίκτυο – Μύθοι και διαδικτυακή πραγματικότητα»

Η Τοπική Διοίκηση Χαλκιδικής της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών με τη συνεργασία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής, της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χαλκιδικής, της Διεύθυνσης Α/βάθμιας Εκπαίδευσης Χαλκιδικής και του Εμπορικού – Επαγγελματικού Σύλλογου Ν.Μουδανιών, υπό την αιγίδα του Δήμου Ν.Προποντίδας, διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Ασφαλής πλοήγηση στο Διαδίκτυο – Μύθοι και διαδικτυακή πραγματικότητα», την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 11.00΄ στο Κλειστό Δημοτικό Θέατρο Ν.Μουδανιών.

 

Κεντρικοί ομιλητές θα είναι ο Προϊστάμενος της Υποδ/νσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ.ΧΑΛΚΙΑΣ Αθανάσιος και ο Τμηματάρχης της Υποδ/νσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος Αστυνόμος Β΄ κ.ΤΖΟΥΜΑΪΛΗΣ Χρήστος.

 

Την Ημερίδα έχουν προσκληθεί να παρακολουθήσουν μαθητές, εκπαιδευτικοί της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Επιστημονικών Συλλόγων, Τοπικών Φορέων και οργανώσεων.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα