Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Αναστολή λειτουργίας του Α.Τ. Ιερισσού

Αναστέλλεται η λειτουργία του αστυνομικού τμήματος Ιερισσού Χαλκιδικής, με απόφαση του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ, λόγω «των σοβαρών φθορών που προκάλεσαν το πρωί της Τετάρτης κάτοικοι της περιοχής στους εσωτερικούς χώρους και τον εξοπλισμό του».

 

Την αστυνόμευση της περιοχής αναλαμβάνει το αστυνομικό τμήμα Πολυγύρου, όπου μεταφέρονται το προσωπικό, τα μέσα και ο λοιπός εξοπλισμός του Α.Τ. Ιερισσού.

 

«Είναι αδύνατη η περαιτέρω χρήση» του τμήματος Ιερισσού «ως αστυνομικής υπηρεσίας», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

 

Κάτοικοι της Ιερισσού προκάλεσαν ζημιές στο αστυνομικό τμήμα, αντιδρώντας στη βίαιη εισβολή κουκουλοφόρων αστυνομικών σε σπίτια τα ξημερώματα της Τετάρτης και στη σύλληψη δύο συντοπιτών τους, οι οποίοι κατηγορούνται για επίθεση στο εργοτάξιο της «Ελληνικός Χρυσός» τον περασμένο Φεβρουάριο.

 

Ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τα όσα συμβαίνουν και συνέβησαν το τελευταίο διάστημα στο χωριό που εκλέχθει υπέβαλε την παραίτηση της από πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της Ιερισσού η Ζωή Γάτα, η οποία είχε έρθει πρώτη σε σταυρούς στον συνδυασμό του Χ.Πάχτα. 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα