Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Δωρεά Γ. Βαγιωνά ιατρικού εξοπλισμού και αναλωσίμων στο Νοσοκομείο Πολυγύρου

 Στo πλαίσιο των πρωτοβουλιών κοινωνικής υπευθυνότητας, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Χαλκιδικής και μέλος της διαρκούς επιτροπής κοινωνικών υποθέσεων της Βουλής κ. Γεώργιος Βαγιωνάς, συναντήθηκε την εβδομάδα που πέρασε με τη διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής στoν Πολύγυρο, όπου και παρέδωσε υλικοτεχνικό εξοπλισμό απαραίτητο για την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργιά των ιατρικών μονάδων του νοσοκομείου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Βαγιωνάς με προσωπική παρέμβαση και μετά από συνεννόηση με την διοικήτρια κ. Λαμπρινή Στεφανίδου, δώρισε μεγάλη ποσότητα ιατρικού εξοπλισμού και αναλωσίμων εγνωσμένης αξίας όπως μητροσκόπια, εξεταστικά ρολά, σύριγγες, γάζες, καθετήρες, χειρουργικά πεδία, μάσκες χειρουργείου, χειρουργικά γάντια κ.α. προς άμεση χρήση για όλες τις μονάδες του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής.

"Η πολύ γενναία σε είδος και ποσότητα, με την εξαιρετικά σημαντική σε ουσία δωρεά προς το Γενικό Νοσοκομείο, οφείλεται στο έντονο αίσθημα φιλανθρωπίας, γενναιοδωρίας και έμπρακτης προσφοράς που διακρίνει τον κ. Βαγιωνά και εναγκαλίζει όλους τους πολίτες της Χαλκιδικής, ανεξαιρέτως" σχολίασε η ΝΟΔΕ Χαλκιδικής.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα